Semennyire mindenkinek joga van beosztani az idejét arra áldozni ami neki jó.
Ha neked nem kell társaság lelked rajta én nem ítélek el. Viszont kényszerböl ne ismerkedj mer úgy is kibukik előbb utóbb és az gáz lesz.
második: én személy szerint azokat a lányokat kedvelem, akik nem bulizósak, hanem ilyen kis nyugisak. Azért nem árt, ha nem csak arra emlékszik, hogy jól berúgott, és... "mittomén de buliztam lololo". :D
Én sem vagyok bulizós, meg mindenkivel pacsizós. Nekem konkrétan három barátom van összesen, és annyi bőven elég is. :)
Nem gáz!
Én ismerek olyat akit 18 éves koráig nem engedtek el sehova, és 20 éves kora után férjhez ment, és lett 2 gyerek. Másik egy régi történet, egyik lány ismerősöm 13 évesen meg ismerkedett egy 13 évvel idősebb sráccal, 14 évesen gyereket szült neki. Már van egy nagy lánya 18 éves.
Akár mit csinálsz a szerelem, megtalál, ha akarod te is.
Akár mit csinálsz azt úgy csináld, hogy soha meg ne bánd. A társasági élet nem csak a discoról szól, hanem ott van mindenütt körülötted a környezetedben.
Elég nagy a világ , és temérdek sok a látni való, csak az a fontos, hogy jól érezd magad.
Ha olvasni akarsz, olvass
Ha filmet akarsz nézni, nézz filmet
Ha internetezni akarsz, használd
Ha biciklizni, vagy motorozni akarsz az egyik ismerősöddel, vagy kocsikázni csináld azt
Ha sétálni akarsz a parkban, vagy egy plázában tedd azt.
és még sorolhatnám.
Te vagy az életed irányítója, és neked kell megteremteni a feltételeket hozzá!
Most kérdezd meg magadtól ugyan ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!