Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy élvezzem az életemet így?

Hogy élvezzem az életemet így?

Figyelt kérdés
A nyaram nagyrészt tanulással telt,készülök a nyelvvizsgára. Jövőre leszek végzős. Ha választani kell buli v tanulas kozott mert mondjuk masnap doga akkor a tanulast valasztom. Nincs pasim es meg nem is volt. Nem vagyok egy konyvmoly fajta de jo tudni dolgokat. Szeretek moziba jarni,bobozni,strandolni,fagyizni. Igazi buliba meg sose voltam. 18leszek. Ha mindenjol megy jelentkezek egy egyetemre. Nem nagyon tudok flortolni sem. De szemezni neha igen,ha nem tul helyes a srac mert akkor neha elvorosodom. Bar keves olyan sracot latok aki miatt el kellene vorosodnom. Vagyis ertitek:D. Szerintetek hogy elvezzem az eletet. Jovore szeretnek bulizni jarni erettsegi utan,fesztivalra menni a jovo nyaram jobb lesz elvileg. Golyataborba is megyek,bar nem nagyon vagyok egy ivos.

2013. aug. 24. 22:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Biztos én vagyok nemnormális, de nekem a bulik és az élet élvezése soha nem volt összekötve a fejemben. 40F
2013. okt. 22. 21:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!