Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy élvezzem az életemet így?

Hogy élvezzem az életemet így?

Figyelt kérdés
A nyaram nagyrészt tanulással telt,készülök a nyelvvizsgára. Jövőre leszek végzős. Ha választani kell buli v tanulas kozott mert mondjuk masnap doga akkor a tanulast valasztom. Nincs pasim es meg nem is volt. Nem vagyok egy konyvmoly fajta de jo tudni dolgokat. Szeretek moziba jarni,bobozni,strandolni,fagyizni. Igazi buliba meg sose voltam. 18leszek. Ha mindenjol megy jelentkezek egy egyetemre. Nem nagyon tudok flortolni sem. De szemezni neha igen,ha nem tul helyes a srac mert akkor neha elvorosodom. Bar keves olyan sracot latok aki miatt el kellene vorosodnom. Vagyis ertitek:D. Szerintetek hogy elvezzem az eletet. Jovore szeretnek bulizni jarni erettsegi utan,fesztivalra menni a jovo nyaram jobb lesz elvileg. Golyataborba is megyek,bar nem nagyon vagyok egy ivos.

2013. aug. 24. 22:18
1 2
 1/11 anonim válasza:

Mintha magamat olvastam volna..

ne aggódj, majd egyetemen eljön a te időd:)

L

2013. aug. 24. 22:20
 2/11 A kérdező kommentje:

Koszonom:) en is ebben remenykedem:)

te egyetemista vagy? Ott neked is eljott az idod?:)

2013. aug. 24. 22:22
 3/11 anonim válasza:
Nem, én is most fogok végezni, de valahogy érzem, hogy ott elfog! :D
2013. aug. 24. 22:23
 4/11 A kérdező kommentje:
jah ertem:D:D
2013. aug. 24. 22:27
 5/11 anonim ***** válasza:

"Igazi buliba meg sose voltam."

"Nem nagyon tudok flortolni sem. De szemezni neha igen,ha nem tul helyes a srac mert akkor neha elvorosodom."

Gyerek vagy még. Csak egy pár év, és majd belejössz...reméljük.

Különben attól, hogy egyetemre jársz, még nem leszel teljesen új ember - csaxólok!

2013. aug. 24. 22:28
 6/11 anonim ***** válasza:

Én 17 évesen csöppentem bele az éjszakai életbe, ez jó 5 éve volt.

Utólag megbántam azt is, hogy nem kezdtem el 1-2 évvel korábban, meg azt is, hogy 1-2 évvel később. :) Bár szerencsére a legnagyobb gimis, szakközepes bulikból nem maradtam már ki. De túl korainak érzem 18 éves kor alatt elkezdeni csajozni, pasizni, hozzányúlni bizonyos tudatmódosító szerekhez (alkohol, spuri, marihuana, kóla, stb.). Ahhoz fel kell nőni, hogy ésszel tudd kezelni akár az alkoholt, akár a diszkó drogokat.

Mai fiatalok, nem hogy 15-16 évesen, sokan már 8. utáni nyáron, 14 évesen kúrál össze vissza (legyen az fiú vagy lány), piálnak, szívnak minden szart amit érnek. Aztán csodálkoznak, hogy 20 évesen nem megy az egyetem, mert gimis korukban szar minőségű speed-en, az agyadat legjobban károsító, szar kannás/tablettás boron éltek...

Teljesen időbe vagy még, egyetemen, 1 fokkal felnőttebb fejjel, sokkal jobb elkezdeni az igazi bulizást, fiúkkal/lányokkal való ismerkedést.

Ez persze az én véleményem. 22/f.

2013. aug. 24. 22:31
 7/11 anonim ***** válasza:

"Ahhoz fel kell nőni, hogy ésszel tudd kezelni akár az alkoholt, akár a diszkó drogokat."

Ez önellentmondás.

2013. aug. 24. 22:58
 8/11 anonim ***** válasza:

Fejtsd ki kérlek miért.

Én kifejtem mire gondoltam: 15-16 éves taknyoknak arról szól a buli, hogy vagy úgy betépnek, hogy éjszakaközepén habzó szájjal fetrengenek világukat nem tudva, vagy úgy berúgnak, hogy 1kor vége a bulinak, és reggel 6ig fetrengenek a saját hányásukban. Nem tudnak mértéket tartani. Tapasztalatból is írom.

Amint megkomolyodsz kicsit, nem az a poén ha földig téped, iszod magad, hanem élvezed a buliban a zenét, ismerkedsz, beszélgetsz, nem fogsz meginni fél liter pálinkát, vagy 15 sört, vagy megenni 4-5 ekit, vagy felszívni 2g spurit 2 órán belül. Mértéket tartasz, és lehet elég 5-6 feles pálinka, fél eki, vagy 5-6 sör egész estére beosztva. A mértéket a gimis korukban bulizni elkezdő fiatalok 90%-a nem ismeri.

2013. aug. 25. 00:02
 9/11 anonim ***** válasza:
Úristen, ilyen voltam másfél éve, bárcsak visszakaphatnám azt az életet... :(
2013. aug. 27. 15:16
 10/11 anonim ***** válasza:
Miért, mi történt?
2013. aug. 27. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!