Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha az eggyik baratnotok...

Ha az eggyik baratnotok lereszegedne mi lenne az utan a velemenyetek rola? (bovveben lent)

Figyelt kérdés
A kerdes sajnos rolam szol..ugyhogy johetnek a fejmosasok is,mert tudom,hogy felelotlen voltam.Alapjaban veve, egy rendes szorgalmas lany vagyok, jo tanulo,szeretek sportolni es tenyleg nem birom a piat,de tegnap a volt baratom szulinapjan 4 sor utan nagyon lereszegedtem,, hanytam is a tobbiek segitettek nekem, a vegen elaludtam a kanapen a lanyok lecsereltek a felsomet is egy puloverre,hogy meg ne fazzak es a vegen ott aludtam en is mint a tobbiek. Ez kb a nagy tortenetem, de amikor mar nagyon reszeg volam a volt baratom utan mentem es beszelni akartam vele minden aron, csak epp nem tudom,hogy mirol, igy szerinttem mindenki azt hiszi,hogy meg erdekel, pedig ott volt az a srac is akit nagyon kedvelek, o volt velem egesz ejjel, tett vizse torolkozot a fejemre beszelt hozzam, majd reggel haza is kisert. Ez a tortenetem, ti mit gondolnatok rolam egy ilyen egyszeres botlas utan?

2013. aug. 23. 20:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez semmi ahhoz képest amit én mesélhetnék :DD
2013. aug. 24. 17:13
 12/12 A kérdező kommentje:
En hallgatlak, ugyis anonim oldalt, hatha jobb velemenyem lesz magamrol :D
2013. aug. 24. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!