A mizu kérdésre mi frappáns választ lehet adni?
Figyelt kérdés
Unom hogy mindig csak azt valaszolom hogy; nemsok, nincsen semmi, minden okes vagy hogy megvagyok. Szerintetek mit kene a 'mizura' válaszolni? ;)2013. aug. 19. 20:36
1/15 anonim válasza:
Mondjuk akkor írd le, hogy mi újság... Mármint válaszban. Azért kérdezik nem? Téma nélkül meg úgyse fogtok dumálni...
2/15 anonim válasza:
Kicsilány, ahw szia helló, álljunk össze, mint két kicsi lego.
-Ez elég frappáns? :D
5/15 A kérdező kommentje:
Haha :D
2013. aug. 19. 21:10
7/15 anonim válasza:
szerintem
A helyzet nyugaton változatlan .p.p
vagy semmi kül, de Helsinki akkor most még akkor nyugat, de voltaképpen, majd kelet is
8/15 anonim válasza:
semmi közöd hozzá :D Ha elég alfa vagy, a respekted növekszik. Ha meg nem, hát akkor byebye :P
9/15 anonim válasza:
Én is mindig azt válaszolom, hogy semmizu. :D
De ha nagyon unod, akkor akár el is mondhatod, mi újság van veled, aztán rákérdezel, hogy hogy van a másik, és még a végén el is beszélgethettek akár. :D
10/15 anonim válasza:
Jövő héten fizu! Én ezt szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!