Az én korosztályomban a legtöbb lánynak gyenge a humorérzéke?
17 éves vagyok. Megfigyeltem, hogy a fiúk akik többet vannak lányokkal és többet csajoznak, azoknak szörnyű humorérzékük van. Persze a kérdés nem erről szól, ugyanis a lányok ezeken nevetnek. Amikor fiúkkal beszélgetünk és poénkodunk, ezeknek egy részét általában nem értik a lányok. Nem tahó poénok, hanem tényleg "felnőttes" viccek.
Ez nem éretlenségre utal? Mert azért a poénok jelentős része háttértudást igényel. Meg úgy az iróniából is csak az olcsó megy át nekik, ha egy kis háttértudás van a poén mögött, akkor egyből néznek mint borjú az új kapura.
Ilyenkor kellemetlenül érzem magam a társaságban, hogy egy-két srác nyomja a humorérzékkel meg nem áldott szövegét a lányoknak, akiknek nagyon bejön. De nem csak én gondolom ezt, hanem több haverom is.
Ez valahogy változni fog később náluk?
Nem tudom, én imádok poénkodni fiúkkal, lányokkal, és hála istennek környezetemben mindenki érti a szarkazmust. Sőt számomra vonzó is ha egy férfinak szarkasztikus a humora. : ) Illettve ami nálam tarol az még az angol humor. De én Monty Pyhton filmeken nőttem fel, úgyhogy én értem. : ) És higyétek el vannak lányok még rajtam kivűl akik úgyszíntén. : )
17/L
De egyébként én is ilyen vagyok, értem szarkazmust. Barátom néha ellő ilyen poénokat, és szeretjük néha egymást ezzel piszkálni, és nevetünk is rajta.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!