Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az én korosztályomban a...

Az én korosztályomban a legtöbb lánynak gyenge a humorérzéke?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok. Megfigyeltem, hogy a fiúk akik többet vannak lányokkal és többet csajoznak, azoknak szörnyű humorérzékük van. Persze a kérdés nem erről szól, ugyanis a lányok ezeken nevetnek. Amikor fiúkkal beszélgetünk és poénkodunk, ezeknek egy részét általában nem értik a lányok. Nem tahó poénok, hanem tényleg "felnőttes" viccek.

Ez nem éretlenségre utal? Mert azért a poénok jelentős része háttértudást igényel. Meg úgy az iróniából is csak az olcsó megy át nekik, ha egy kis háttértudás van a poén mögött, akkor egyből néznek mint borjú az új kapura.

Ilyenkor kellemetlenül érzem magam a társaságban, hogy egy-két srác nyomja a humorérzékkel meg nem áldott szövegét a lányoknak, akiknek nagyon bejön. De nem csak én gondolom ezt, hanem több haverom is.

Ez valahogy változni fog később náluk?

2013. aug. 18. 21:09
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Juj! Nem kell durcizni. Az életkorra értettem azt, nem kell felkapni a vizet :) Nem mint női nemre céloztam.
2013. aug. 19. 22:51
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Én meg csak használtam a fiatal lányok nem létező iróniáját. ;)
2013. aug. 19. 23:06
 13/16 A kérdező kommentje:
Pacsi! :D A képernyőn valahogy nem jön át, hogy az iróniádban nem tetszésedet, vagy korrekciódat szeretnéd kimutatni.
2013. aug. 20. 00:42
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Jó tudom. Amúgy lehet hogy elég hülyén hangzik, de a lányok néha sokkal butábbnak tűnnek, amikor fiúkkal vannak mert meg illetődnek és az sem jut el az agyukig hogy szia, nemhogy egy elmés poén. :P Szóval nekünk lányoknak kell egy kis tér és idő hogy megszokjuk, ha ez megvan, és kibontakozhatunk sokkal értelmesebb, kevésbé szőke nős de mégis humoros beszélgetést folytathattok velünk, fiúk. :) Az a tegnapi tényleg kicsit "durciból" volt, de csak mert én személy szerint nem olyan vagyok amilyet leírtál. :P
2013. aug. 20. 15:19
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, én imádok poénkodni fiúkkal, lányokkal, és hála istennek környezetemben mindenki érti a szarkazmust. Sőt számomra vonzó is ha egy férfinak szarkasztikus a humora. : ) Illettve ami nálam tarol az még az angol humor. De én Monty Pyhton filmeken nőttem fel, úgyhogy én értem. : ) És higyétek el vannak lányok még rajtam kivűl akik úgyszíntén. : )

17/L

2013. aug. 21. 14:32
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

De egyébként én is ilyen vagyok, értem szarkazmust. Barátom néha ellő ilyen poénokat, és szeretjük néha egymást ezzel piszkálni, és nevetünk is rajta.

17/L

2013. aug. 21. 14:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!