Mit csináljak hogy én is végre menő legyek?
hát az a gond, hogy már elkönyveltek ilyennek és ezen már csak úgy tudsz változtatni, ha jól megvered az egyiket
mert ha elkezdesz szavakkal visszavágni, akkor csak jobban rádszállnak és ahogy te is írtad, nem bírsz el ennyi emberrel
törd el az orrát az egyiknek, fájjon neki kicsit és akkor majd gondolkodik, hozzáteszem ettől még koránt sem biztos, hogy leszállnak rólad
én is voltam hasonló helyzetben mint te, még osztályt is váltottam ez miatt, akkor döbbentem rá arra, hogy az első benyomás mindennél többet jelent
és hangadónak kell lenni
tudom, hogy furcsa, de jártasd a szádat, mondd ki a véleményed és már nem te leszel az, akit kóstolgatni fognak, de ha mégis, már az első beszólásnál alázd meg, vagy verjél be neki, csak így tudsz tiszteletet szerezni
Ha te nem vagy ilyen, akkor nem tudsz mit tenni...
Az 1. válaszolónak pedig igaza van, a "menő" embereknek is vannak problémáik. Én eddig elég népszerű voltam, folyamatosan körbe vettek az emberek, hívtak bulizni, és jól éreztem magam így, de reggelente olyan érzésem volt, hogy ez nem én vagyok, és ha nem hozok egy bizonyos szintet minden reggel, nem úgy nézek ki, "ahogy kéne", akkor elveszítem mindezt.
Az meg méginkább zavart, hogy sokan azért barátkoztak velem, hogy ők is "menők" legyenek, és ha nem volt igazam, akkor is mellém álltak, csak azért hogy elmondhassák, ők egyetértenek velem.
Az olyan lányok kerültek, akik nekem tetszettek, mert úgy gondolták csak játszanék velük, akiknek meg bejöttem, nekem nem tetszettek, nem az én stílusom ez a mell felnyom, pcsa kitol dolog...
Most új osztály, új élet, megpróbálom visszafogottabbra venni a figurát, aztán majd lesz valami. :)
Lúzerből szerintem csak a bugyuta tinifilmekben lesz menő, bocs.
Én elgondolkodnék a suliváltláson a helyedben, ha tényleg annyira zavar a dolog. Ha a szüleid ellenzik, akkor jöhet az orrbetöréses téma, verd végig az összeset, aztán kicsapnak és kénytelen leszel másik sulit keresni. xD
Amúgy pedig a legegyszerűbb, ha nem foglalkozol velük. Ne szólj vissza, mert akkor sose hagyják abba. Ne erőlködj, hogy befogadjanak, ne próbálj mindenképp menő lenni, mert attól csak szánalmasabbnak tűnsz. Ha közömbös vagy és teszel rájuk, megunják, meg amúgy is kinövik lassan. :)
A gerinctelenebb módszer pedig ha egymásnak ugrasztod a hangadókat. Akkor el lesznek azzal foglalva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!