Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha elmegyek gimibe ott már...

Ha elmegyek gimibe ott már lesz szerelem meg flört?

Figyelt kérdés
Ugye akkor lesz az ember általában 15 éves mikor kezdi a gimit vagy a szakközépet és ott már elkezdődik az hogy szerelmes leszel ,csókolózol,jársz valakivel meg ilyesmi?
2013. aug. 11. 22:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Rajtad áll.
2013. aug. 11. 22:25
 2/14 anonim ***** válasza:
95%

Persze az egy fő tantárgy.

Van hozzá tankönyv és képes jegyzetfüzet házi feladattal.

2013. aug. 11. 22:31
 3/14 anonim ***** válasza:

Persze, betoppansz az ajtón, és hirtelen mindez már meg is történt veled, még mielőtt fel mehettél volna a lépcsőn.

Viccen kívül ez rajtad múlik.Te irányítod az életedet.

2013. aug. 11. 22:31
 4/14 A kérdező kommentje:
Értem de nem az hanem pl megteccem egy srácnak és az flörtöl velem meg ilyesmi akkor mi van mert én nem bánnám de anyuék annál inkább.
2013. aug. 11. 22:35
 5/14 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik egy osztálytársam, aki viszont csak megakar dugni. De nem csak engem szerintem az egész osztályt.

Na ezt hogy meséljem el anyunak?

Erre varjál gombot

2013. aug. 11. 22:41
 6/14 anonim ***** válasza:
85%
A magyar tanárnak már biztos, hogy nem fogsz tecceni.
2013. aug. 11. 22:54
 7/14 anonim ***** válasza:
Ezt most nem értem. Valakinél igen, valakinél nem. Egyénfüggő, nem törvényszerű.
2013. aug. 12. 11:57
 8/14 anonim ***** válasza:
Vigyázz, mert lecsuknak, ha nem esel át rajta első nap.
2013. aug. 12. 12:41
 9/14 A kérdező kommentje:
ezt nem értem persze h nem tanároknak fogok tetszeni am bocsi a hibákért siettem pont indulni készültem csak ezt még le akartam írni mellesleg 5 vagyok magyarból (gépen) csúnnyábban írok
2013. aug. 13. 10:38
 10/14 anonim ***** válasza:

Ja, mikor helytelenül ír, mindegyikről kiderül, hogy sietett, és nem gépről volt, meg persze épp ráesett a fejére a macska, és benyomódott az Enter billentyű, ezért küldte el hibásan...

Neked biztos bejön majd ott a "szerelem meg flört", mert már most vágysz rá, kihívóan is fogsz viselkedni, ezt észre is veszik rajtad, szóval "pasik" tucatjaival "kavarhatsz" majd, mire leérettségizel. (Ha sikerül.)

2013. aug. 14. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!