Ha elmegyek gimibe ott már lesz szerelem meg flört?
Figyelt kérdés
Ugye akkor lesz az ember általában 15 éves mikor kezdi a gimit vagy a szakközépet és ott már elkezdődik az hogy szerelmes leszel ,csókolózol,jársz valakivel meg ilyesmi?2013. aug. 11. 22:22
11/14 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat
2013. aug. 14. 21:00
12/14 anonim válasza:
Szerintem inkabb aranyos a kerdes. Emlekszem, mikor en mentem gimnaziumba, en is azt hittem, hogy mennyivel masabb lesz a dolog. De aztan az ember rajon, hogy csak egy nyarral lett idosebb a 8. osztalyhoz kepest. Egyebkent nem ott kezdodott az, amit leirtal, hanem mar egy kicsit korabban is. Lehet veled nem ortent meg, de nagyon sok osztalytarsad, meg ha te nem is vetted rajtuk eszre, biztos volt szerelmes vagy legalabbis tetszett nekik valaki. Ez evrol evre egyre csak fokozodik majd. 15-17 evesen tapasztalja meg az ember, hogy milyen a szerelem, meg ha platoi is. Hogy mit csinalnak azok akik egymasra talalnak, az csak rajtuk mulik. Ezt mindenki maga erzi. Ha veled flortolne egy srac, de te viszont meg nem allsz keszen, nyugodtan razd le. Lesz boven idod meg erre.
13/14 anonim válasza:
Hát az egyik gimiben fülyültek rám a fiúk.A második gimimben 1-2 dugott volna( ha hagytam volna) a 3. sulimban jártam 1 fiúval és még 2-3-nak tetszettem is.
Nem tudni mi lesz.Persze a gimikben ''nagy az élet,, mindenki dug,kavar,szerelmes általában.De majd ez kialakul.Ne az legyen az első dolgod hogy keresel valakit magadnak.A suliba tanulni járunk nem szerelmi életet élni.Ha ott ér a szerelem az jó tud lenni.Meg persze rossz is,mert ha egy suliba jártok és szakítotok minden egyes alkalommal látnod kell őt.És nem menekülhetsz...Szóval nem kell minden áron a suliban keresned az igazit! ;) Jó tanulást!
14/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat és igen persze a suli az első de kiváncsi vagyok már a szerelemre meg ilyesmikre: :)
2013. aug. 28. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!