Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mit csináljak, ha mindenki...

Mit csináljak, ha mindenki előtt csak leégetni tudom magam?

Figyelt kérdés

Egyszerűen annyira szerencsétlen vagyok.. egész nyáriszünetben kb. 3x vagy még annyiszor sem mentem ki a LAKÁSBÓL, mert már emberek közé is félek menni, mert tudom, hogy csinálok majd valamit, ami miatt kiröhöghetnek.. mindenben megbotlok, mindenkinek nekimegyek, minden ember lábára rálépek, ha biciklivel megyek vhová, eltanyálok egy csomó ember előtt, és még sorolhatnám..emellé még ronda is vagyok, ami csak ront a helyzetemen, mert ha egy szép lány csinálna ilyeneket, aranyos lenne, de én olyan vagyok, hogy még saját magam is azt gondolom, hogy ha egy másik ember bőrébe bújhatnék, legszívesebben megrugdosnám magamat, mert egy ilyen szerencsétlenségnek, mint én még élnie sem lenne szabad...annyira gyűlölöm magam. pedig próbálok figyelni, meg minden, de egyszerűen nem megy. amúgy nem tudom, ez mennyiben befolyásolja ezeket a bénaságokat, de elvileg koordinálatlan a mozgásom, szóval már csak emiatt is utálok mások közé menni, mert egyszerűen semmi tartásom nincs, sétálás közben olyan vagyok, mint akinek nincs gerince vagy nem is tudom. nővérem azt mondta, amiatt van, hogy nem sportolok és soha nem is sportoltam semmit, de arra megint nincs lehetőségem, mert a szüleim nem engedik. mit csinálhatnék még?

15l

2013. aug. 7. 16:48
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia, megint a 7., és az utolsó vagyok! Szerintem itt nem csak az eltévedésről van szó, lehet, hogy egyszerűen annyira önállótlannak találnak (ez egyáltalán nem biztos, hogy így van), hogy úgy érzik még ilyen egyszerű dolgokra se vagy képes (ezt ne értsd félre, lehet, hogy csak ők látják így, egyáltalán nem biztos, hogy tényleg ilyen vagy). Mennyit szoktál otthon takarítani? Mennyit segítesz a bébiszitterkedésen kívül anyukádnak? Csak mert már mondtam, 12 éves vagyok, én ki szoktam portalanítani, felmosni, és felporszívózni az egész házat. Te szoktál ilyesmit csinálni? Pl. porszívózás, terigetés, mosás, portalanítás stb.? Lehet, hogy nem szoktál így segíteni, és azért gondolják ezt.
2013. aug. 9. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!