Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az, h "irritál" a...

Miért van az, h "irritál" a saját korosztályom?

Figyelt kérdés

Egyszerűen valamiért, amikor ránézek a mostanság átlagnak nevezhető kortársaimra pl. az utcán, akkor elfog valamilyen undor. Nem tudom, hogy miért van ez, de egyszerűen idegesítenek azok, akik az ilyen hülye vinnyogós nagymenő p*csákat játsszák vagy azt hiszik, h ők a nagymenők és akkor mindent megtehetnek.

Mielőtt még azt mondanátok, hogy nem vagyok társasági ember, akkor csalódást kell okoznom, mivel van egy jó pár barátom és tudomásom szerint nem állok senkivel se haragban. De a barátaim nem azok közé tartoznak, akik "irritálnak" engem, mivel mondhatni mi vagyunk az osztálynak az elvont része.

Rajtam kívül van olyanok egyáltalán, akiket is idegesítenek az ilyen emberek? :/

15/l

2013. aug. 4. 01:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Minden ember egyéniség.Csak van,aki ezt elfeljeti,és beáll a sorba a birkák közé.Ugyanolyan tucatemberré válik,mint a többi,aki egy Retros szatyortól többnek érzi magát.örülj,hogy te nem ilyen vagy.Annak idején én sem voltam ilyen,inkább az örök különc bőrébe bújtam.
2013. okt. 15. 09:39
 12/12 anonim válasza:
Sok olyan ismerősöm van,akinek nincs jelleme.Uniformizálódnak ahelyett,h egyéniségek lennének.Csak azért mondják,hogy minden ember egyéniség,mert a könnyebb utat választják,s ezzel hitegetik magukat,hogy helyes,amit csinálnak.Nyugtatják a lelkiismeretüket.Az Éjjel-nappal Budapest és a Való Világ a mérce,meg az,kinek milyen vagány,drága ruhája van.Én azon a véleményen vagyok,hogy nem minden ember egyéniség.Fel lehet ismerni,kik azok:akiiket a többiek csak szerencsétlen flúgosnak,különcnek,asszociálisnak/antiszociálisnak könyvelnek el.Akiknek van egyéni világnézetük,felelősségtudatuk,komolyak,látszólag barátságtalanok stb.Ezeket az embereket valahogy nem fogadja be a társadalom.Az a jó viszont,hogy tudatosan ki lehet alakítani egy érett gondolkodást,személyiséget.Persze nem csak ilyen búvalb..ott egyéniségek vannak azért,de a többségük ilyen.18f
2014. febr. 2. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!