Ki hogy látja azokat az embereket, akik szeretnek kicsit extrémebb stílusban öltözködni, mint például történelmi viseletek?
Ahol én lakom, ott nagy hagyománya van annak, hogy emberek igényes, szépen megmunkált régies ruhákban tartanak partykat, pl: nők abroncsos szoknyákban, férfiak XIX.sz. kocsiskabátokban, sőt néha így járkálnak az utcán.
Amúgy teljesen normális civil foglalkozásaik vannak, a kézművestől kezdve az orvoson, mérnökön keresztül a banki alkalmazottig, tanítóig mindenféle helyen dolgoznak.
De szeretik ezt a stílust, és van, hogy így öltözködnek.
Kérlek, ne azt nézzétek hogy "felőlem azt vesz fel, amit akar" hanem a következményét, hogy milyennek tűnnek, mert ilyeneket szeretnek?
Volt már, hogy párommal megkaptuk otthon (ja, Hollandiában élünk) hogy hát végülis, mi nem vagyunk normálisak, mert normális embernek nem jut eszébe viktoriánus kori jelmezben mászkálni egy parkban.
Én ezt nagyon durva előítéletnek tartom, szerintem sokkal szabadabb, ha megtehetik ezt valahol anélkül hogy leszólnák őket.
Itt egy kép, hogy mire gondolok - olyan jó volna, ha otthon is lehetne ilyen:
Várom a véleményekt! :-)
Nézem a korokat, biztos meglepődtök, hogy én kicsit idősebb vagyok 27/L :-) de ami durva, hogy itt még nyugdíjasok is nyomják ilyen cuccokba.
Az is tökcuki, amikor ilyen babákat hoznak a családosok minigótoknak öltözve. :-) ÉS tökre élvezik a pindurik is.
(Na persze, nem olyan megkeseredettek a nyugdíjasok, mint az otthoniak, és biztos az is szerepet játszik, hogy otthon valószínű mindjárt jönnének a kifogások, hogy ki dobja ki ilyenre a pénzt, vagy hogy nincs idő ilyenekre mert dolgozni kell.)
Nincs ezzel semmi baj :) Mindenki hordja azt, ami tetszik neki és jól érzi magát benne.
Itthon nem túl toleránsak az emberek, ne is foglalkozz velük :)
#13: Héhéé, én pontosan tudom hogy nincs semmi baj ezzel :-) azt próbálom kideríteni, hogy miért kelt egyesekben ez ellenérzéseket!
Hiszen még azt is megszólják, ha valaki mondjuk 50 éves létére miniszoknyát vesz fel, pedig simán megteheti, vagy ha kövér és nem bújik lepelruhákba, ismeretlen nekik a jóérzés, amikor attól érzed magad jól, hogy olyan ruhában vagy ami Neked tetszik.
Az érdekel, hogy az ilyenek miért vannak otthon, miért nem örülnek inkább együtt a ruha viselő alakokkal.
Oké, begyömöszöltem az utolsó rongyomat is a bőröndbe, összekapartam egy kis pént, szóóóval... mehetek? Kérlek! KÉRLEK!
Atya Úr Isten! Ide vele, mind. A legzseniálisabb " extrémebb stílusban öltözködés" - semmi punk, rocker, emo, cica, swag vagy ilyesmi (az első kettővel semmi bajom). Ha ilyenbe végiglejtenék, biztos telivigyor terülne szét az arcomon a nap 24 órájában. Jó messze állok én a divatos és nőies kategóriától, de ezt apelláta nélkül magamra venném és büszkén sétálgatnék benne.
Hát 17/L Te egy jófej lehetsz :-D most majd legközelebb szeptemberben lesz jó fesztivál, de érdemes eljönni, ha el tudsz haverokkal pl.
A punk rocker szerintem is okés, viszont az emo az übergáz, olyan magyargagyi, itt kint senki nem mondaná magára hogy emo, na és a többi amit mondtál, a páwákkal together egy nagy határ maradiság.
Örülök, hogy mindenkinek ennyire tetszik, persze biztos azért is, merrt jófej fiatal emberek írtak, megnéznék egy mondjuk öregebb olyan tipikus kisvárosi ideges nőt, vagy egy keleti "topmanagert" aki rettenetesen komolyan veszi önmagát, az mit szólna - azok az emberek eléggé intoleránsak ilyennel szemben tapasztalataim szerint.
És azok a volt osztálytársaim, akik idegesítő kisgyerekesek lettek, és utálnak mert én azt tehetem amit akarok, háháháháhá, mottoparty cool!
De ari vagy :-) neem, nem lepődtem, weheh, sose volt gondom a nálam fiatalabbakkal kijönni, viszont a korosztályommal és a nálam idősebbekkel annál inkább. A mi generációnkkal az a gond, hogy még nem merik vállalni azt, amilyenek lehetnének. De azt mondod, Nálatok sincs másként?
Hát tényleg nagyon jó érzés ilyen bulikon lenni, és itt mindenki olyan kedves. Egy banda! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!