Hófehérke19 kérdése:
Rajongói levél Johnny Deppnek? Válaszolnak rá?
Figyelt kérdés
Hello írni szeretnék egy rajongói levelet Johny Deppnek vagy Jennifer Lawrencenek. Gondolom ,hogy nem ők válaszolnak rá de van rá esély? És hol tudom megtalálni a jó levelezési címeket? köszi:)2013. júl. 29. 22:57
1/3 anonim válasza:
Szerintem egy olyan címet tudsz megtalálni ahova a rajongók leveleit gyűjtik, amire aztán vagy egy autómatikus üzenetet kapsz, vagy egy alkalmazott válaszol, személyesen 1000%-hogy nem fognak arra válaszolni, hogy köszönik a sok jó alakítást, szerintem egy Deep szintű színész azért tisztában van ilyenek nélkül is a képességeivel.Amúgy kíváncsi vagyok mit írnál neki, ha nem titok leírhatnád:D
3/3 Villácska válasza:
Több értelme van a Mikulásnak írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!