IMÁDOM PARIS HILTONt!! Van olyan e-mail cím, ahova lehetne NEKI üzenni?
Az idióta, ellenséges anti-rajongó hülyék bunkó válaszaira, PARISt sértegető megjegyzéseire nem vagyok vevő, ahogyan Ő sem, nem foglalkozok velük, el sem olvasom!!!!
PARIS rajongók! Tudtok segíteni nekem?! Nagyon fontos lenne!
Biztos hogy nincs közvetlen e-mail címe, de talán valamelyik rajongói klubbon keresztül lehet neki eljuttatni levelet!
Jó, jó, de MIÉRT KIABÁLSZ?
Szerinted van neki publikus, és el is olvassa? Max kapnál egy sokszorosított autogramos képet, a kisasszonyt meg nem érdeklik a rajongók.
majd elmúlik
Én is szeretem! :) Szerintem próbálkozz Twitter-en, bár nem biztos hogy észreveszi amit írsz neki, de próbáld meg, lehet, hogy szerencséd lesz. Ha akarsz, írhatsz neki levelet erre a címre:
Paris Hilton Entertainmen
2934 1/2 Beverly Glen Circle
Suite 383
Bel Air, CA 90077
USA
A 2-es válaszolónak nagyon köszi a segítséget (ha gondolod írhatnál privit, nagyon örülnék neki, mert sajnos nem sok magyar PARIS rajongóval van kapcsolatom!
Várom még a további tippeket, az e-maillel kapcsolatban, tényleg nagyon-nagyon fontos nekem, és hatalmas segítség!!!!!
Nagyon köszönöm előre is!
Szia! :) Én 20 éves vagyok, és szeretem Parist, találkoztam is vele pár éve amikor magyaországon járt, még kezet is fogtunk. Jófej, kedves és nem olyan paraszt mint amilyennek a média beállítja.
Nincs e-mail címe, ha lenne már tudnál róla. Írj neki facebookon folyamatosan olvassa, és biztos örülni fog neki ha írsz. A facebookot ő használja, a twittert sajnos az asszisztense.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!