Az nagyon ciki, ha én nem igazán tudok semmit a "mai világról"? Lent kifejtem :-)
Szóval hogy pl nem ismerem, milyen ruhamárkák a menők, meg nem is ismerek márkákat, csak hogy mondjuk Adidas, Nike, de ezek is sport márkák inkább... Nem tudom, hogy manapság milyen filmek, sorozatok vannak, én még ott tartok, hogy Szabadítsátok ki Willy-t meg Paula és Paulina, onnantól képszakadás :D A hírességeket (pl színészek), meg mai celebeket se ismerem, csak néhányat, vagy pl tudom, hogy van olyan ember, hogy "Zimány Linda", de nem tudom, hogy az kicsoda, vagy hogy néz ki... vagy ha valahol tévét nézek (mamáméknál hallom például) mondanak ilyen neveket, hogy XY férjhez ment, hát azt se tudom, ki az... :S Persze ismerek embereket azért, hogy Rubint Réka, meg Hugh Grant meg azt az énekes kisfiút is,akikért oda vannak (voltak?) a tinilányok, csak nem jut eszembe a neve most, meg mit tudom én... :D Meg tévéműsorokat se ismerek, max névről, hogy "Szombat esti láz",de nem is tudom, hogy az milyen jellegű műsor, vagy van-e most, vagy....
Szóval nem is sorolom a példákat tovább, csak hát nem tudom, hogy az embereknél ez mennyire általános, hogy képben vannak ezekkel, hogy én hülye műveletlen érdektelen bunkónak számítok ezek miatt, vagy többen is vannak így, vagy...?
Egyébként 22 éves lány vagyok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!