Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Mi az a Kopaszi gát? Igen/Nem

Mi az a Kopaszi gát? Igen/Nem

Figyelt kérdés
Ne úgy válaszoljatok rá hogy elmagyarázzátok nekem, mert én természetesen tudom, hanem úgy hogyha meghallanátok ezt a kérdést valakitől az utcán, igennel vagy nemmel válaszolnátok. Légy szíves ne keressetek rá a neten, csak írjátok le hogy tudjátok-e mi az és voltatok e már ott! Köszönöm.
2013. júl. 17. 20:06
 1/10 anonim ***** válasza:
Igen, tudom es igen, voltam.
2013. júl. 17. 20:13
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem
2013. júl. 17. 20:13
 3/10 anonim ***** válasza:

Igen.

VOltam már ott jó párszor.

2013. júl. 17. 20:21
 4/10 anonim ***** válasza:

igen

igen

2013. júl. 17. 22:43
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha én meghallanám ezt a kérdést valakitől az utcán, biztos, hogy nem igennel, vagy nemmel válaszolnék... :/
2013. júl. 17. 23:07
 6/10 A kérdező kommentje:
oké, akkor vedd úgy a kérdést, hogy tudod-e mi az a kopaszi gát? oké? köszii:DD
2013. júl. 18. 19:48
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor igen. Aki Budapesten él, - mint ahogy én is - azok zöme, szerintem ismeri ezt a helyet. Párszor voltam már arra, egyszer még egy vízitúra során is kikötöttünk ott:)
2013. júl. 18. 21:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Utolsó

Segítesz nekem? Van egy víziturás ismerősöm és bejön nekem. Izmos férfias, mint a társai. Nektek milyen csajok jönnek be?

kösz

2013. júl. 18. 23:01
 9/10 anonim ***** válasza:
Sajnos ki kell ábrándítsalak. Csak mert van egy csoport, aminek van egy közös érdeklődési köre, még nem jelenti azt, hogy az ízlésük is egyezne, még ha testfelépítésük is hasonló, habár ránk ez nem jellemző, nekem pl elég kisfiús arcom van:) Tehát röviden és tömören: mindenkinek más.
2013. júl. 19. 11:24
 10/10 anonim ***** válasza:
De annyit elárulhatok, hogyha egy pasi számára az a legfontosabb, hogy hogy néz ki, akkor a csajokban sem a belsőértékeket fogja keresni. Mert az embereknek nem csak az ízlésük, de az értékrendjük is más.
2013. júl. 19. 13:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!