Szerintetek miért ilyenek a mai 12 évesek?
Én 14 éves vagyok és én akkoriban én féltem a nagyobbaktól és tiszteletet mutatam nekik.Én végzőz voltam de már kihadjtam az általánost.
Én nem terror uralmat akartam volna hanem csak megmutatni hogy én vagyok a nagyobb nekem picit nagyobb tisztelet kell.
De ök velem is bunkok voltak és elvárrták hogy oda adjam a kajámat és cigiznek
.Én akoriban még a lúzerekre is felnézztem és egy lánynak is hizelegtem hogy szép meg minden és ök megkőszönték és le cukiztak nem le cikiztek.
És volt egy gyerek aki túll ment a határon és beleverrtem idegeségben a fejét az ajtóba és azt pletykálták hogy ö vert meg engem.
És én még a leggyűlőltebb tanárnak se mondok semmit hanem ugyan ugy mint a többinél de ök bármit mondanak 5ös magatartás én megpisszenek az órán 3mas magatartás vagy 4es.
amikor ök bántotak elég volt nekik bocsánatot kérrni tőlem én vissza szolok nekik kiszinezik es arra ebredek hogy ott ulok az igazgatoiban.
Bocsánatot kérrek a rossz helyesírásomért! mobiltelefonon vagyok.
Ez egyértelműen a szülők hibája
Képzeld, engem szekáltak az o.társaim és megmondtuk a tanárnak. Igazából jóban lettem velük utána de az egyik jön a sztorijával a tanárnak hogy elmesélte hogy igazgatóit kap mert engem szekált(meg sok másért de azt gondolom már nem mesélte)
És az anyja röhögött
A másiké meg kérdezte hogy ezek a tanárok hülyék?
Az egy dolog hogy azok de a skacok valamit nem meséltek el az fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!