Szerintetek vannak itt Magyarországon Gamer lányok? Mert én még egyet sem láttam :D
Figyelt kérdés
Az egyetlen gamer lány akit ismerek,az is ausztriában lakik,és elég nehéz vele beszélni még angolul is.Szóval ha van esetleg gamer lány akkor az nyugodtan jelöljön be skypon:DabekMan-HUN- Szeretnék megismerni legalább egyet itthon is :)2013. júl. 14. 12:18
11/16 anonim válasza:
Vannak! Többek között én, de sok barátnőm is gamer :D
12/16 A kérdező kommentje:
És a gamer lányok mivel játszanak?Tehát ilyen Bioshock infinite,gta,starcraft meg hasonló kaliberű játékokkal,vagy csak valami könnyebb dolgokkal?Mondjuk az érdekes lenne hogyha starcraftos lányt látnék mert olyat még nem igen találtam,azzal játszanék szívesen
2013. júl. 15. 10:02
13/16 anonim válasza:
Én pl. Assassin's Creed, Skyrim, COD, Battlefield 3, Resident Evil, Tomb Raider
14/16 A kérdező kommentje:
Az igen :D Jól nyomod
2013. júl. 15. 14:00
15/16 anonim válasza:
11-es vagyok, és: Assassin's Creed, Left 4 Dead, Portal, Dead Space, Skyrim... meg néha Minecraft:)
16/16 A kérdező kommentje:
Halljátok jó sokan vagytok :D Jöhetnétek starcraftozni is
2013. júl. 15. 15:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!