Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Most vagyok 17. hogy töltsem...

Most vagyok 17. hogy töltsem ezt az utolsó évet?

Figyelt kérdés
Az a kérdésem, hogy hogyan töltsem ezt a hátra lévő időt, hogy gyorsan elteljen? Mindent kiakarok próbálni. legfőképp azt hogy kiadnak majd egy doboz cigit nekem úgy hogy nem mutatok majd személyit(megjegyzem nem dohányzok csak kíváncsi vagyok) meg az ilyen lottózó meg ilyen helyekre :D

2013. júl. 9. 10:03
 1/2 anonim ***** válasza:

14 meg 15 évesek is ezt csinálják, bemész a lottózóba, feladod a lottót/tippmixet akármit, nem sok helyen kérik a személyit.

cigit meg nem tudom az új trafikok miatt.

2013. júl. 9. 10:20
 2/2 anonim ***** válasza:

Ó! Gyorsan eltelik. Sajnos. Foglalkozz valami értelmes dologgal elmélyülten, tanulmányozd, ami érdekel, gyakorold magad valamilyen kifejezési formában, ének, zene, írás, tánc, drámajáték, rajz, festés, faragás, szobrászat. Röpül az idő, meglátod.

Juventus ventus

[link]

2013. júl. 9. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!