Miért nem akar senki utánvéttel küldeni csomagot, miért csak "előre utalással"?
Azt értsük már meg, hogy ha az eladó csaló, akkor neki érdeke, hogy előre utaljanak, hogy legyen pénze, de semmit se kelljen adnia érte. Viszont a vevőnek miért érné meg kicseszni vele? Gondolkozzunk már! Puszta szívatásból rossz címet ad meg, vagy nem veszi át, vagy akármi? Na ne már. Ez hülyeség.
Egyébként meg én nem tudom, ti hol éltek, de ha én pénzzé akarok tenni valamit, akkor alkalmazkodom a vevő igényeihez. Lehet itt dobálózni azzal, hogy na persze, ha annyira kell neki, akkor így is-úgy is megveszi, de lássuk be, senki sem felebaráti szeretetből adja el a márkás dolgait áron alul, hanem mert rohadtul pénzre van szüksége, az adott árura pedig nincs, vagy nem annyira, mint a pénzre. Persze nem születhet mindenki kereskedőnek, de az alapvető normákhoz, miszerint a kereskedés egy kölcsönös tiszteleten és bizalmon alapuló, mindkét fél számára hasznos tevékenység, és mint ilyenben, egyik résztvevő fél sem "felsőbbrendű". Kompromisszum!
12-es
Nem mindenki azért ad el mert mert nagyon rászorul.
Nem kellő ruháimat teszem fel,azért mert már nem férnek az újak a szekrényben.Ha eladom valamelyik nem kellőt,biztos hogy új ruhára költöm az árát.
Szóval nálam feleslegesen próálkoznak azok,akiknek előbb küldjem el,majd elutalja,meg küldjem utánvéttel,vagy küldjem sima boritékban,aztán ha elszórja a posta,lenegativoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!