Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Most komolyan az gáz ha egy...

Most komolyan az gáz ha egy fiúnak fehér laptopja van?

Figyelt kérdés
Tesómék bulit szerveznek, kell valami amiről majd megy a zene. Mondom vigye el a laptopomat de ő azt nem viszi, mert fehér. Én is fiú vagyok de valahogy ez tetszett meg színre, pedig volt fekete is. 16 éves tesóm és komolyan szerinte gáz? Mitől? Mert ha rózsaszín lenne az oké de hát ez így hülyeség. Valaki szerint még gáz? Sok ember látta már a gépem de senki se mondta h milyen ciki h fehér.
2013. jún. 28. 22:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
Nem érzed magad kicsit elkényeztetve? Tudod egyáltalán mi zajlik körülötted? A hazádban? Tényleg ez lett a 21. századi fiatalok legnagyobb gondja?
2013. jún. 28. 22:22
 2/11 A kérdező kommentje:
Te teljesen hülye vagy! Képzeld nem gond, csak feltettem a kérdést semmi köze ennek a hazámhoz. Csak meglepett, hogy valaki szerint ciki és ennyi. Arról teszek fel kérdést amiről akarok nem csak arról lehet, hogy jaj Orbángyurcsánybajnai így meg úgy.
2013. jún. 28. 22:25
 3/11 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, nem is női szín. Tesód kissé túlparázza a dolgot, megfeleléskényszere van, vagy ilyesmi.
2013. jún. 28. 22:29
 4/11 anonim válasza:
Egyàltalàn nem gàz . Miért rà van írva h nőknek? Nem . Hàt akkor miről beszélünk? Az meg h màsnak nem jön be ez a szín az csak ízlés kérdése.
2013. jún. 28. 22:30
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz. Én meg lány vagyok és fekete laptopom van. :D

Az elsővel meg nem foglalkozz, csak irigy.

2013. jún. 28. 22:30
 6/11 A kérdező kommentje:
Nemtom mire ieigykedik, fél évet dolgoztam suli mellet hogy legyen pénzem laptopra a kollégimba szóval nem apuci vette első szóra. A többieknek köszi, hát én is voltam ilyen korszakban, hogy jaj ez ciki az ciki demilyen még csak eszembe sem jutott volna.
2013. jún. 28. 22:36
 7/11 anonim ***** válasza:

nem gáz a fehér szín

nagyon elegáns tud lenni

2013. jún. 28. 22:38
 8/11 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen lényegtelen a lap top színű, amíg nem valami kirívó. Olyat pedig nem hinném, hogy gyártanak.

Általában unisex színekben gyártják az ilyen műszaki cuccokat.

Leginkább fekete, fehér, szürke.

Laptopnál a fehér szín egyáltalán mondható gáznak.

2013. jún. 28. 22:49
 9/11 anonim ***** válasza:
most akinek pl apple cucca van és fiú az ciki? azok többnyire fehérek
2013. jún. 28. 22:57
 10/11 anonim ***** válasza:
Elmondhatatlanul irigynek érzem magamat! :)
2013. jún. 28. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!