Milyen iskola a Móricz Zsigmond Gimnázium?
Figyelt kérdés
4,7-es átlaggal, 62 pontos írásbelivel felvettek, de nagyon sokat olvastam róla, hogy elit, sok a r*banc és k*rva, gazdag emberek gyereik járnak oda és nehezen fogadnak be, ha én nem vagyok az. Ez igaz? Szeretnék véleményt kérni, akik hallottak valamit, vagy odajárt ismerős, vagy akármi.2013. jún. 16. 19:11
1/4 anonim válasza:
Ha minden jól megy, holnap fejezem be a tanulmányaim ott.
Sok-e a ri*anc, k*rva, gazdag srác (maradjunk a te szavaidnál)? Mint mindenhol manapság, igen. Befogadnak-e? De be ám! Nem mondom, hogy nem gazdag családból jövök, de nem tartom magam a divatmárkák megszállotjának, nincs százezres telefonom stb. Ha egyéniség vagy, be tudsz illeszkedni. Engem simán befogadtak, örültem, hogy oda járhattam.
2/4 A kérdező kommentje:
és tényleg sznob hely? nem tartom gazdagnak a családom, de nem márkátlan cuccokat hordok, nem ipohne-om hanem alcatel telefonom van.. kár, hogy ez határozza meg egy közösség tagjait.. de azért jó iskola?
2013. jún. 16. 19:52
3/4 anonim válasza:
Attól függ, milyen osztályközösségbe kerülsz
4/4 anonim válasza:
Első vagyok.
Szerintem jó iskola, ajánlani tudom. Sznobnak nem "sznobabb" mint bármely másik iskola Budapesten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!