Van egy lány barátom (többi lent)?
Meg kell, hogy nyugtassalak, féltékeny vagy! :)
Ami persze nem probléma, csak akkor ha ezt nem tudod megfelelően kezelni.
Jah és közhely, de nincs férfi-nő barátság...
Már csak tapasztalatból is tudom :D
Mindezt pedig csak azért van, mert erősen kötődsz a lányhoz. Ami szintén nem baj, ha nem teleszel rá a lányra, illetve az új kapcsolatára. Kicsit hanyagolni fog, de ha jól csinálod és ő se buta akkor megmarad a barátságotok.
Ellene nem tudsz semmit tenni anélkül, hogy a lányt el ne "veszítsd".
''csak barátok
vagyunk'' ebben én nem lennék olyan biztos.. :D Több ez, mint barátság ;) Az emberek csak olyanokra lehetnek féltékenyek, akit szeretnek.. Ha nem akarod elveszíteni akkor húzz bele, és bizonyítsd be neki, hogy te más vagy mint az összes többi fiú ;)
#1: attól, mert te minden ellenkező nemű ismerősödet meg akarod fektetni, másnál még létezhet a barátság intézménye.
Ettől függetlenül persze a kérdező gyanítom, érez mást is barátságon kívül, de attól még #1 feltételezése nincs igazolva.
Őszintén sajnálom, hogy ennyire félreérthetően fogalmaztam...
Nno és persze #3, megnyugtatlak nem akarom minden ellenkező nemű ismerősömet "megfektetni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!