Elég hülye kérdés, de ez azt jelenti hogy ennyire csúnya lennék?
Figyelt kérdés
egy fiúnak elküldtem ezt a képet ask.fm-en: [link] hogy 10/? erre ő ezt rakta be: file:///C:/DOCUME~1/Family/LOCALS~1/Temp/barneygun-2.gif2013. jún. 13. 19:09
11/23 anonim válasza:
Szerintem is szép,görögös szeme van,a kép szerintem sem a legelőnyösebb azonkívül jó,ha egy csaj féloldalt hordja a haját.
12/23 anonim válasza:
Nem, ez azt jelenti, hogy egy bunkó kis kölyök az illető.
13/23 anonim válasza:
Ha elfogadsz egy jó tanácsot, szerintem ne fessed a szemöldököd. :)
14/23 anonim válasza:
Szép vagy, helyes, aranyos, de tényleg.
15/23 anonim válasza:
Cseszd már meg, nehogy egy sza.ros kis ask.fm-es csicska alakítsa az önbizalmadat... Nem hiszem el, hogy idáig fajultak a mai fiatalok ÉS NEM VAGYOK ÉN SEM ÖREG! :D 19 éves vagyok, de az 5 évvel fiatalabb generáció meg mi közöttünk akkora nagy szakadék van, hogy bele sem merek gondolni, hogy mi lesz később.
17/23 anonim válasza:
A szemöldököddel tényleg kezdj valamit, mert nagyon csunya... Ezt leszámítva nagyon szép lány vagy, tetszik a piercinged is :) Lehet a srácnak nem jön be a stílusod, azért küldte azt a képet
18/23 anonim válasza:
Hülye kis bunkó! A fiúkáknak illene megtanulnia kicsit jobban tisztelniük a lányokat. Ezért soha ne alázkodj meg. Ennyi kis köcsögöt!
Egyébként nagyon csinos vagy, csak ne használj erős sminket, és ne készíts erőltetett képeket!
19/23 anonim válasza:
Tök átlagos csaj vagy...mondjuk, sugárzik rólad az értelem... :D
20/23 A kérdező kommentje:
AZÉRT FÉLREÉRTÉS NE ESSEN, NEM AZÉRT KÜLDTEM BE EZT A KÉRDÉST, HOGY HALLGASSAM A DEGRADÁLÓ KRITIKÁKAT A KÜLSŐMRŐL. NINCS BAJOM MAGAMMAL, CSAK ÉRDEKELT HOGY HOGY ÉRTETTE EZT A KÉPET! A VÉLEMÉNYNYILVÁNÍTÁSOTOKAT MEG LEHÚZHATJÁTOK A WC-N! HIDEGEN HAGY.
2013. jún. 20. 17:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!