Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Tényleg ilyen morbid ember...

Tényleg ilyen morbid ember volnék morbid humorérzékkel?

Figyelt kérdés

Azt mondják baj van a humorérzékemmel mert amin sokan röhögnek azon én nem.

Amin pedig én azon meg mások nem.

Itt van pl egy videó ami tesómnak nem volt vicces én viszont majdnem behugyoztam rajta:

http://www.youtube.com/watch?v=TnH2pgtt7_I

2013. jún. 9. 22:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A morbiditás nem ezt jelenti.
2013. jún. 9. 22:56
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem! akkor mégse vagyok beteges?
2013. jún. 9. 23:00
 3/8 anonim ***** válasza:
47%

Szerintem beteges :)

De minden ember más...

2013. jún. 9. 23:10
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor lennél morbid, ha olyanokon röhögnél, hogy hal meg pl egy állat vagy ember. Ez a videó szerintem sem humoros, de hát ez van, különbözünk, én a Family Guy-t sem bírom, sokan meg élnek-halnak érte.
2013. jún. 9. 23:10
 5/8 Justicar ***** válasza:
100%

Nem tudom, kedves kérdező, hogy a 4chan-t ismered-e, de ha az ott lévő 'gore' gifeken tudsz nevetni, akkor van egy rossz hírem.:-)

Üdv a köreinkben!

2013. jún. 9. 23:54
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Hát ez köszönőviszonyban sincs a morbid humorral.

Tudod a humor műfaján belül is vannak ágazatok, illetve van intelligens humor, és primitív humor.

A fingós viccek vannak a létra legalsó fokán, ezek a legprimitívebb műfajba tartoznak, és valójában érdekesnek tartom, hogy pont egy ilyen videót hoztál fel példának a ritka humorérzékedre, hiszen pont az ilyesfajta poénokon tud röhögni a nagytöbbség.

Amivel persze nincs is semmi baj, félre ne érts. Azzal, hogy megállapítottam hogy a primitív humort szereted, nem állítottam hogy primitív ember lennél, hiszen ez nincs összefüggésben.

Egyszerűen ez a fajta humor a legegyszerűbb, ami nagyon nagy tömegeknél betalál, hiszen nem kell hozzá gondolkodni, sem alap műveltség nem szükségeltetik, de még a nyelv sem akadály, a fing az egy internacionális jelenség. :)

2013. jún. 9. 23:56
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Ez alpári, esetleg vulgáris, de nem morbid.

A humorérzék pedig változó is, (emberenként, kultúránként stb) meg változik is (pl idővel) .

Van, aki azon is szétröhögi magát, ha valaki elcsúszik egy banánhéjon.

Van, aki fapofával nézi a legnagyobb angol humort, mert nem érti. Különbözőek vagyunk, ez így van rendjén.

2013. jún. 10. 10:11
 8/8 anonim ***** válasza:
50%
ez szerintem is vicces.
2013. jún. 10. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!