Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » 13 éves srác vagyok és van...

13 éves srác vagyok és van egy osztálytársam aki állandóan piszkál b*zinak hív megaláz a többiek előtt és nem tudom mit tegyek azért hogy békén hagyjon. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. máj. 21. 16:26
1 2 3
 21/22 anonim válasza:

Persze nekem az a horvimata@freemail bam meg tavaly hogy mikor bantot kotekedett fenyitett. Em szoltam idoben s ezt 3szor megcsinalta velem de mikor utoljara tavaly anyam meg mondta neki megegy ijen s bejon a batyam patrik s sz@rrá veri

.. En voltam a hulye hogy engedtem neki hogy fenyitsen sozlt az illeto a legjobb baratomat is elvette tolem mar vele se fod glalkozok ha az osztalyombol paran piszkaljak nem izgat se o legyen neki SZILVER mett ugy hivjak aki engem fenyitett oajd megvedi hat megvedte... NEM ennyi kihasznal tavaly mindenkinek segitetem angolbol en voltam a kor 2 es szamitogep ahogy az osztalyom mondja s kepzeljetek utana mikor meg volt @ 3. Hogy raszolt anya meg a segitsegemet se kerte sot igy jo is tavaly evvege fele meg man baratkozott velem meg minden megvedett is csupa nyalissagbolde az biztos hogy ma pont evnyito volt s ra se neztem de ez even tudja ki lesz az akit kihasznal meg ha nem segitettem felmerokben Haj t meg fenyegetett de annyira hogy nagyon nehez volt tavaly nem akartam iskolaba menni de hozza teszem az iskolam legjobb tanuloja vagyok jah az irashi akert elnezest... Sot beteg is voltam a hasam miatt kiirtak egy hetre akkor elmult apa furcsallotta de mara megtanultam hogy nem fogom hagyni magam es kesz beszol valamit ranezek s elfordulok s ennyi ha mer kotekedni sot ha megut elmegyek a sulibol a batyamat patrikot s a nevelt tesomat tamast 17patrik tamas meg15 eves szilver 15 ok ketten szetverik szilvert jah s ha levit megint fogjak mint tavaly uszitani hogy piszkaljon mert ok nem mernek levit megfogom a kezet magamhoz huzom belerugok a hasaba elgancsolom raulok s szetverem a kepet olyan i

2016. szept. 1. 21:35
 22/22 anonim válasza:
Bocs 21 es vagyok nem fer ki s az atiro be volt kapcsolva bocsika...
2016. szept. 2. 21:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!