13 éves srác vagyok és van egy osztálytársam aki
állandóan piszkál b*zinak hív megaláz a többiek előtt
és nem tudom mit tegyek azért hogy békén hagyjon. Mit
tegyek?
10. Igen, neked igazad van.
Kérdező, szólj be így neki:
"Jólvan, de nem kellene mindenkinek elmondani, hogy rám másztál, én meg egyszer hagytam magam"
2013. máj. 22. 21:57
12/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, 6. válaszoló nagyon jó volt és nem szoktam rá figyelni és néha visszaszólok, és az osztályban mégis mindenki mellé áll és ezért inkább a lányokkal barátkozom és ezért is piszkál.
13/22 anonim válasza:
Akkor az is megvan miert feltekeny. Gondolom o nem tud kozeledni a lanyokhoz mert egy tusko, de a hormonok mar beindultak... Azonban minnel jobban csesztet a (normalis) lanyok annal inkabb hulyenek fogjak tartani :-) Nyugi az olyan fiuke a jovo lanyteren akikkel lehet is mit kezdeni. Senki nem akar egy onertekelesi problemakkal kuzdo es ezt nagyon nyilvanvalova tevo ferfivel szenvedni... Hidd el tudom mirol beszelek. A legsikeresebb, legjokepubb ferfi se kene ha folyton csak a mocsok omlik ki a szajan: az b.uzi, ez k.rva, az egy budos tolvaj, ez egy szemet hajlektalan luzer, te meg felrek.rsz budos k. Az ilyeneket normalis no nem viseli el. Olyan kell akivel lehet beszelni, aki orul ha lat, aki megnyugtat amikor epp hiszti rohamom van es csak nevet hogy milyen hul.e tudok lenni, aki a partnert latja bennem, aki oszinten tud magarol beszelni. Az hogy sok ember ezt nem igy latja es sokszor maganyosnak fogod talan erezni magad az az O problemajuk, nem a TIED. Te csak koncentralj arra ami fontos :-) De elotte kuldd el a halal fa.zara a kis se..fejet. Mar csak azert mert megerdemli es mert nem tartozol neki semmivel. Foleg nem azzal hogy a legkissebb feszultseget is magadban tartsd a kedveert. ;-)
2013. máj. 25. 11:40
14/22 anonim válasza:
Minel 1 n csak nem tudok ezzel a sz@rral irni grrrr kesz csoda hogy tobb helyesirasi hiba nem maradt benne (asszem :P)
2013. máj. 25. 11:45
Semmiféleképpen ne figyel rá. Tudom hogy nehéz, hidd el.
12-13 évesen anya nem engedte hogy szedjem még a szőrt a lábamról és ezzel szemben az összes többi lány osztálytársam már csinálta. Na most mikor fölvettem egy rövidnadrágot mindig bántottak a többiek, hogy leszbikus vagyok meg stb. Igazából sosem voltak barátaim, mindig mindenki csak bántott.
Aztán most 17 éves koromra összejöttem annak a lánynak a bátyjával aki mindig le leszbizett. Szóval ezze most csak azt akarom mondani, hogy tudom hogy rossz, de a végén meglátod, hogy te fogsz jobban járni. Amit hozzá kell tennem hogy nekem a mai napig nincsenek barátaim. Akiben legutoljára megbíztam az is csak elmondott egy rossz r*bancnak.. szóval mind1.
Ügyes legyél és ne figyelj rájuk, ne kövesd el azt a hibát mint én!
17/L
2013. jún. 1. 21:29
16/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat és meg is fogadom őket :)
17/22 A kérdező kommentje:
Szerintem azért bánt egyfolytában mert van az osztályban egy lány és ő mindkettőnknek tetszik és fél hogy én előbb szerzem meg majd ha szakít a barátjával és nevetségessé akar tenni, hogyha majd szabad lesz engem kevésbé bírjon a lány.
De ez csak szerintem
ha még mindig b*ziz akkor mond rá hogy te látens b*zi meg kérdezd meg tőle hogy szerelmes e beléd
2013. jún. 10. 15:01
19/22 anonim válasza:
Ismerős a szituáció :/ Sztem ne foglalkozz vele.
Ha szól akk ne szólj neki vissza, ha próbál kibékülni vagy régebben barátok voltatok akk sztem béküljetek ki :)
Általába azokat b*zizák akik: csontvékony, vasalthajú, a tipikus másolt márka pl: a bomba, monster, dc vagy egyébb minta van a pólóján... Nincs rajta izom... Legalábbis én ezt vettem észre sok idő alatt.
2013. nov. 7. 23:31
20/22 anonim válasza:
Ja igen és még azt elfelejtettem: Ha a lány előtt akarna cikis helyzetbe hozni akkor mindig csak előtte piszkálna, máskor nem szólna hozzád. Am ezek a csúfolások kb 1-2 évig tartanak.
2013. nov. 7. 23:35
Kapcsolódó kérdések: