Az iskolába ki vagyok közösítve, ezért lehangolt vagyok az életemre is kihat. Mit tegyek?
Hát iskolába nem verekedhetek és ha elkezdek vitázni akkor én jövök ki rosszul. Mivel én vagyok az egyik legrosszabb tanuló és az osztályfőnők se kedvel mert ő is le szokót szégyeníteni az osztály előtt.Ha valami bajba kerülők nem mellém áll hanem fordítva. Így inkább meghúzom magam.Volt hogy az egyik órán az egyik fiú égetett és elvet valamit tőlem, hiába szóltam a tanárnak az is elkezdet nevetni és utána nézte tovább a laptopon valamit, ergo semmi esélyem.Hát remélem fog ez változni.
:)
Hát nem tudom, mi van ha bemegy és a tanár nem úgy reagál?
pl hogy most lesz hamarosan a érettségi szóbeli, és a tanár nem úgy áll hozzá, mert abból a tantárgyból elég gyenge vagyok .Félek hogy keresztbe tesz nekem.
Ne vedd számba őket,csak azért mondják azokat mert nincs miről beszélniük,unatkoznak,nincs kit bosszantsanak,
az ilyenek másban meglássák a szálkát,de magukban a gerendát nem.
Szerintem is a legjobb megoldás az lenne,hogy a szüleid beszéljenek az osztályfőnökkel,
ha az osztályfőnök nem tesz semmit sem ez ellen,akkor az igazgatóval is lehet beszélni.
Ne félj tőlük,ne hagyd,hogy lássák azt,hogy érdekel mit mondanak,ne mondj vissza semmit sem,az csak rosszabbítani fog az egészen,mindenki rád fog állni,és lehet még az osztályfőnök is megszid érte,ha a többiekkel tart.
Keress valakit akinek elmondhatod minden nap mik történtek,aki megért,
nehéz ilyen személyeket kapni,tudom.
De ha elmeséled valakinek a problémáid sokkal jobban fogod érezni magad és egy idő után nem is fog annyira érdekelni a többiek véleménye rólad.
nekem az is segített valamennyit hogy ide ki írtam.
beszélni fogok majd valakivel, max a suli pszichológusával.
az idegesít pluszba hogy én nekik sose ártottam, és mégis ezt kapom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!