Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van az, hogy elvont...

Miért van az, hogy elvont ember szállt meg?

Figyelt kérdés

Egészségügyileg 4 órába dolgozhatok,de amit tudok megteszek.

Miért van az, hogy egy sátánista gyerekkel kell osztoznom az otthonomban.?

Állandóan generálja a rossz szellemeket és kitudja még mit.

Nagyon akarat gyenge az illető és elvont felfogással rendelkezik.Mondtam neki,hogy normális életmódot éljen, és ne az univerzumtól várja a segítséget...

De ő baszik normális életmódot élni.

Ti mit tennétek a helyemben ha kényszer helyzetben együtt kell élned vele. ?

tegnapelőtt 13:35
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Minden egy tanitás.

Én pl kumfoldon c.gányokkal voltam elszállásolva. Pontosabban románokkal. Egy szem magyarként..gondolhatod..

Agyon abuzáltak fenyegettek meg stb.

A vége mégis az lett hogy ők parologtak el egyiknek eltört valamije mások hazautaztak vissza megint másokat kirugtak.

Es maradtam egy szem magyar. Aztán vettek fel cseheket.

Igazabol néha az elet a félelmeinkkel állit szembe hogy farkasszemet nézhess vele es megoldd saját magadban a komplexusaidat.

tegnapelőtt 14:07
 2/13 anonim ***** válasza:
*külföldön(Németországban)
tegnapelőtt 14:07
 3/13 anonim ***** válasza:

De akkor te, hogy oldottad meg a félelmed?

Rajtad kívül álló okokból mentek el, nem?

tegnapelőtt 14:11
 4/13 anonim ***** válasza:
0%

3 trükkoöztem egy rakat mindennel pl.

Nekem kint volt egy munkaerő közvetítőm egy német pali. De amiért olyan robosztus az alkata 90 magas kigyúrt meg stb a románok valahogy be voltak tőle sz.rva és azt hitték én be vagyok védve.

Amikor pl lekváztak, akkor visszaismételtettem az egyikkel hogy ne haragudj mit mondtál? Rendben holnap megbeszéljük...

Es azt hitték mert holnap jön hozzám a pali. Még aznap leléptek éjszaka..kérdeztem is a szálláson miért pakoltok hova mentek mi van most? Es osszevissza habogtak hogy hát csak pár hétre jottek melozni nem tervezték tovább.

Vagy olyan is volt hogy akitől a legjobban féltem pl hallottam hogy ugy beszél a főnökkel meg ugy mindenkivel hogy ezt kell vagy ezt muszáj meg ezeket az igéket használja. Vele próbáltam beszelgetni(vannak is ilyen tanácsok neten hogy issmerd meg az ellenséged meg stn)(mert dirigál pofázik náeciskodik allandoan). Aztan ugy erre nekem nem mondtott semmit de aztan mesélte hogy a főnök ugy beszélt vele hogy neked ezt muszáj meg kell mert ki vagy rugva etc. (Németországban alavetoen amugy nem ezeket az igéket használják pl nem ugy mondják menjünk enni hanem akarunk menni enni? Vagy nem ugy mondják hivd fel. Hanem feltudod hivni kérlek? Szoval aztán meg egy nárci öntötte ki nekem hogy a főnök nyomatekositott neki.

Valkjában az félsiker volt nekem hogy nem épp megtépni akart a csaj hanem beszélget velem.

Aztán ugye ki lett rugva..

Stb

Igazábol ha belegondolok abba hogy nem lett kiverve a fogam se meg nem lettem monoklis es nem is loptak tőlem! Szerintem jol vettem az egészet.

(Ellenben a magyarok meg lopnak..de az meg más kérdés.)

tegnapelőtt 14:24
 5/13 anonim ***** válasza:

Amugy van olyan film is amiben meg a nagypapa nem jött ki a minden lében kanál izgága 6-7 éves unokával. A film meg arrol szolt hogy a lelkük felcserélődött es a gyerek beleszallt a tatába a tata meg a gyerekbe!:)

Es tök jo lett a vége ahogy aztán megertették egymást:)

tegnapelőtt 14:25
 6/13 anonim ***** válasza:
Jav: 190 magas tetkos stb
tegnapelőtt 14:27
 7/13 A kérdező kommentje:

1-es hát lehet, hogy tanítás, de, ha rosszra tanítod a másikat, akkor ö rosszat tanul és ezt fogja tovább vinni...

Én kicsit kiábrándultam az életből nem mondom azt, hogy mindig jónak kell lenni, de hát inkább viselkedj természetes módon, amit érzel jónak azt kell csinálnod.. Szerintem.

tegnapelőtt 14:31
 8/13 anonim ***** válasza:
55%

Ha gywrekrol van szo általában nekik pomt segitseg kell

En ismerek dührohamos vagy önkinzo intezetiseket.

Csak azzal foglalkoznak hogy ne verjék szét a falat meg gumiszoba meg legyogyszerezik szedalják őket kivonják.

Holott ahogy beszélgettem az egyikkel az kb abszolut kiviláglott hogy full szeretethiányosak..es nem birják kezelni magukban a traumáikat kinjaikat sem. dehát az nem érdekel senkit.

A rossz dolgok mögé is kéne látni sokszor.

tegnapelőtt 14:40
 9/13 anonim ***** válasza:

Kerdezonek valszeg ez a tanitasa hogy ne azt lássa hogy őt kínozzák hanem egy kb menthetetlen "halálra itélt" gyerek van mellette aki kapaszkodna már minden baromságba meg sátánba is..

Senki nem fogja a kezét.

Valojában minden nézőpont kérdése.

tegnapelőtt 14:41
 10/13 anonim ***** válasza:
3as, köszi a kifejtést!
tegnapelőtt 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!