Tini srácok! Ha egy 60 éves bácsi odajönne haverkodni hozzátok az utcán, és bulizni akarna veletek, befogadnátok a bandátokba?
Figyelt kérdés
tegnap 10:07
11/28 A kérdező kommentje:
12# Egyébként én a huszas éveimet taposom, és csak barátkozásról volt szó.
tegnap 11:19
12/28 anonim 

válasza:

Aki már nem tinédzser és mégis velük akár lógni, ott komoly gondok vannak. Egy szakember segít.
13/28 A kérdező kommentje:
14# Te is leszel 60 éves majd egyszer.. Én csak egy 28 éves kisfiú vagyok! És érdekel, hogy mennyire megy a generációk közötti barátkozás.
tegnap 11:22
14/28 A kérdező kommentje:
11# Egy 60 éves öregember, ha csak BARÁTKOZIK fiatalokkal, az pedofília?? Nekem ez új... Én generációk közötti haverkodásról beszéltem csak.
tegnap 11:31
15/28 anonim 

válasza:

Nem biztos, h leszek 60, addig még el is patkolhatok; de ha meg is érem, nem akarnék kisfiúkkal "barátkozni".
28 évesen rohadtul nem vagy már "kisfiú". Felnőtt ember vagy, akinek láthatólag szüksége van egy szakember segítségére!
16/28 anonim 

válasza:

Egészséges, értelmes 60 éves ember, nem barátkozik tinédzserekkel.
17/28 A kérdező kommentje:
Nem rólan van szó egyébként, én korombeliekkel haverkodok, teoretikus a kérdés.
tegnap 11:32
18/28 anonim 

válasza:

Egy szóval sem mondtam, h rólad van szó. Én pedig csak válaszoltam rá.
19/28 A kérdező kommentje:
Akkor mi a határ? 30 éves se barátkozzon 70-essel? Ki mondja meg?
tegnap 11:41
20/28 A kérdező kommentje:
19# Te is leszel egyszer 60 éves.. Fordítsuk meg, neked jól esne, ha mondjuk egy huszonéves emberszámba se venne téged, csak mert idős vagy?
tegnap 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!