Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Más is észrevette azt hogy...

Más is észrevette azt hogy sokszor áprilisban meg májusban melegebb van mint júniusban meg júliusban aztán augusztusban megint nagyon meleg lesz?

Figyelt kérdés

#jó idő #Vàromanyarat
ma 11:18
 1/9 A kérdező kommentje:
És a tél meg kitolódik marciusra
ma 11:22
 2/9 anonim ***** válasza:
A csillagászati tél március 20-ig tart, úgyhogy ebben nincs rendkívüli. Az, hogy tavasszal melegebb lenne mint nyáron, nem igaz. Minden évben kijönnek a frissített statisztikák, hogy az utolsó nyár volt a valaha mért legmelegebb.
ma 11:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a július mindig a legmelegebb.
ma 11:34
 4/9 anonim ***** válasza:

Jókor kérdezed, pont 2024-ben még május elején volt hogy este fürdéskor egy kicsit még be kellett kapcsolni a fűtést.

Egyébként abban egyetértek veled és az előző válaszolóval is hogy nincs ugyan nagy hideg az utóbbi teleken, viszont a fűtési szezon a régebbi 6 hónap körüliről már közel 8 hónap a kisebb elnyújtott hidegek miatt.

ma 11:34
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos lehetsz benne, hogy májusban nincs melegebb, mint júliusban.
ma 11:41
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem pl az egész múlt nyár egy összefüggő kínszenvedés volt.
ma 14:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Az augusztust részben én is érzékelem 20.-a előttig. Viszont az április-május intervallumváltozás nem azért tűnik így, mert a tavasz jön és az előző időszakokhoz képest van, hogy hirtelen kezd el meleg lenni?
ma 18:04
 8/9 anonim ***** válasza:
nem
ma 18:55
 9/9 anonim ***** válasza:
Volt olyan május,hogy egesz hónapban fűtöttünk.Régen meg egy szál semmiben jartunk.Tél meg nincs,csak a nagy sár.Az se normális,hogy ma pólóban voltam kint és nem fáztam.A nyár meg egyre melegebb.
ma 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!