Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Más is észrevette azt hogy...

Más is észrevette azt hogy sokszor áprilisban meg májusban melegebb van mint júniusban meg júliusban aztán augusztusban megint nagyon meleg lesz?

Figyelt kérdés

jan. 30. 11:18
 1/10 A kérdező kommentje:
És a tél meg kitolódik marciusra
jan. 30. 11:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
A csillagászati tél március 20-ig tart, úgyhogy ebben nincs rendkívüli. Az, hogy tavasszal melegebb lenne mint nyáron, nem igaz. Minden évben kijönnek a frissített statisztikák, hogy az utolsó nyár volt a valaha mért legmelegebb.
jan. 30. 11:33
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem a július mindig a legmelegebb.
jan. 30. 11:34
 4/10 anonim ***** válasza:

Jókor kérdezed, pont 2024-ben még május elején volt hogy este fürdéskor egy kicsit még be kellett kapcsolni a fűtést.

Egyébként abban egyetértek veled és az előző válaszolóval is hogy nincs ugyan nagy hideg az utóbbi teleken, viszont a fűtési szezon a régebbi 6 hónap körüliről már közel 8 hónap a kisebb elnyújtott hidegek miatt.

jan. 30. 11:34
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Biztos lehetsz benne, hogy májusban nincs melegebb, mint júliusban.
jan. 30. 11:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem pl az egész múlt nyár egy összefüggő kínszenvedés volt.
jan. 30. 14:46
 7/10 anonim ***** válasza:
Az augusztust részben én is érzékelem 20.-a előttig. Viszont az április-május intervallumváltozás nem azért tűnik így, mert a tavasz jön és az előző időszakokhoz képest van, hogy hirtelen kezd el meleg lenni?
jan. 30. 18:04
 8/10 anonim ***** válasza:
nem
jan. 30. 18:55
 9/10 anonim ***** válasza:
Volt olyan május,hogy egesz hónapban fűtöttünk.Régen meg egy szál semmiben jartunk.Tél meg nincs,csak a nagy sár.Az se normális,hogy ma pólóban voltam kint és nem fáztam.A nyár meg egyre melegebb.
jan. 30. 21:56
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekem tökmind1 mikor van a legmelegebb, így se úgyse bírom a hőséget... +20°C nekem már halál
febr. 4. 05:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!