Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Jól gondolom, hogy érthető,...

Jól gondolom, hogy érthető, hogy ezt így érzem? Ti mit gondoltok róla?

Figyelt kérdés
A szituáció a következő: Sajnos az történt, hogy magántanuló lettem már gimi kezdetén, így nem tudtam megismerni az osztálytársaimat, azóta eltelt már 2-3 év, viszont volt olyan osztálytársaim, akik szimpatikusak volt és beszélgettem velük messengerem, meg sikerült egy kicsit megismernem (osztálytásként értem ezt a szót). A lényeg, hogy amikor suliban vagyok, konzultáció miatt heti rendszerességel tudnék ezekkel az osztálytársaimmal beszélgetni szünetben, viszont nem megyek oda hozzájuk, mert kevésnek érzem ezt a 5 percet a beszélgetésre, azért mert úgy gondolom, hogy 5 perc alatt elég nehéz beszélgetni bármiről is, mert ha el kezdünk beszélgetni valamiről félbe kéne szakítanunk a beszélgetést!
tegnap 19:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Kamu.
tegnap 19:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Az 5 perc beszélgetés még mindig 5 perccel több, mintha egyáltalán nem lenne. Nem a világ nagy dolgait beszélitek meg, de egy semmitmondó bájcsevegés (mi történt, mit néztél, mit hallottál, mit gondolsz erről) is egy társas érintkezés, amiből te szándékosan kivonod magad és ettől távolságtartó leszel. Majd utána azt mondod, hogy nem volt időd megismerni senkit, mert 5 percet sem szántál rá.
tegnap 19:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Jaja.
tegnap 19:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!