Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Aki magányosan, bulizás...

Aki magányosan, bulizás nélkül tölti ma a szilvesztert, az mit fog csinálni ma este?

Figyelt kérdés
Én egyedül töltöm mert sikerült azzal összevesznem akit nagyon szeretek, ezért bánatomban inni fogok.

dec. 31. 06:20
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
100%
A rejszolás.
dec. 31. 19:42
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Csak kolat iszok citrommal, hiaba van whiskym, nem kívánom. Hallgatom a kinti tuzijatekot, ha nagyobb lesz a zaj, kinezek az ablakon, bar nagy a köd.

Vacsiztam, furodtem most inkabb mar csak fekszem. Keszulok a jovoevi tervekre.

dec. 31. 21:38
 23/26 anonim ***** válasza:
100%

Én várom hogy kidőljön a sok petárdázó/tüzijátékozó hajnali háromra az alkoholtól, hogy még egyszer levihessem a kutyát elalvás előtt.

Az előbb próbáltam csak lemenni a ház elé, valaki az ablakból dobálgatta ki a robbanó szarait, egy nő már feltehetőleg egy üveg pálesz után örjöngve ordibált, fordultunk is vissza. :D

dec. 31. 21:56
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Kedvenc YouTuber-em videóit nézem, házi készítésű sütit eszem, közben reménykedem, hogy a közvetlen közelben befejezték végre a tűzijátékozást.
dec. 31. 23:57
 25/26 anonim ***** válasza:
28%
Miért mi van, ha tüzijátékoznak?
jan. 1. 00:28
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Disney+ akartam nézni új tartalmakat, de végül átaludtam az újévet..
tegnap 01:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!