Aki magányosan, bulizás nélkül tölti ma a szilvesztert, az mit fog csinálni ma este?
Figyelt kérdés
Én egyedül töltöm mert sikerült azzal összevesznem akit nagyon szeretek, ezért bánatomban inni fogok.dec. 31. 06:20
22/26 anonim válasza:
Csak kolat iszok citrommal, hiaba van whiskym, nem kívánom. Hallgatom a kinti tuzijatekot, ha nagyobb lesz a zaj, kinezek az ablakon, bar nagy a köd.
Vacsiztam, furodtem most inkabb mar csak fekszem. Keszulok a jovoevi tervekre.
23/26 anonim válasza:
Én várom hogy kidőljön a sok petárdázó/tüzijátékozó hajnali háromra az alkoholtól, hogy még egyszer levihessem a kutyát elalvás előtt.
Az előbb próbáltam csak lemenni a ház elé, valaki az ablakból dobálgatta ki a robbanó szarait, egy nő már feltehetőleg egy üveg pálesz után örjöngve ordibált, fordultunk is vissza. :D
24/26 anonim válasza:
Kedvenc YouTuber-em videóit nézem, házi készítésű sütit eszem, közben reménykedem, hogy a közvetlen közelben befejezték végre a tűzijátékozást.
26/26 anonim válasza:
Disney+ akartam nézni új tartalmakat, de végül átaludtam az újévet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!