Aki magányosan, bulizás nélkül tölti ma a szilvesztert, az mit fog csinálni ma este?
Figyelt kérdés
Én egyedül töltöm mert sikerült azzal összevesznem akit nagyon szeretek, ezért bánatomban inni fogok.dec. 31. 06:20
1/25 anonim válasza:
Kb. ugyanúgy mint bármelyik napot.
De éjfélkor tuti fel fogok ébredni mert 1-2 órán keresztül tűzijátékozni fognak...
2/25 anonim válasza:
Estére átbiciklizek a szomszéd városban, és ott fogom nézni a tüzijátékot. Viszek magammal termoszban forrócsokit, és azt fogom lassan iszogatni. Éjfélkor visszaszámolok, és köszöntöm az újévet. Miután elcsendesedik a város hazamegyek, és kipihenem magam.
3/25 anonim válasza:
Aki a saját világába nem boldog az egy társsal se lesz soha boldog...
4/25 anonim válasza:
Kutyával leszek itthon. Szerencsére az én kutyám nem borul nagyon ki a tüzijátékoktól, úgyhogy olvasni fogok, amíg vele vagyok.
5/25 anonim válasza:
Így van 3. hozzászóló.
De ezt is tanítani kellene, mert innen indul a sikeres és boldog élet.
6/25 anonim válasza:
Tanulni próbálok majd, már amennyire lehet a hangoskodástól. Vizsgaidőszak van.
7/25 anonim válasza:
Nem értek azzal egyet, hogy egyedül is legyen boldog az ember.
Vannak néhányan akik valóban nem igénylik a társaságot de vannak akik igen.
És egy társ ki tudja hozni az embert a magányból, és ki tud virulni, életkedvet is adhat.
Nem mástól kell várni, ez nem elvárás, de igenis nagy változást hozhat.
8/25 anonim válasza:
Míg más bulizik addig én építem a vállalkozásomat.
9/25 anonim válasza:
8: És erre nem elég a többi nap? Részemről nem a harmóniáról árulkodik ha még szilveszerkor is a vállalkozásod építésén dolgozol. Kiégés tünet gyanús.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!