Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan tudnám felvenni valakiv...

Hogyan tudnám felvenni valakivel a kapcsolatot akinek csak a nevét tudom meg azt hogy hol lakik? Több lent.

Figyelt kérdés
facebookon fél éve nincs fenn, elég zürős helyen lakik. De nagyon fontos lenne vele beszélni. Utazni most nincs lehetőségem, telefonszámát nem tudom. Egyedül csak pár ismerősét tudom ki, tőlük tudnék neten érdeklődni, de nem biztos hogy jó ötlet...

dec. 30. 15:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
miért ennyire fontos felkutatni őt?
dec. 30. 16:27
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez most valami nyomozós feladvány így év végére? :D

A detektívregényekben azért pontosabban fogalmaznak. Valójában nem tudod, hol lakik, csak a települést, ahol él. Nem mindegy, hogy pl. Pusztaapáti vagy Budapest.

dec. 30. 16:47
 13/15 A kérdező kommentje:
nagyon pici településrészen él.
dec. 30. 16:48
 14/15 anonim ***** válasza:
Letojjuk. Minek akarod keresni? Erre válaszolj.
dec. 30. 16:50
 15/15 A kérdező kommentje:
nagyon jó volt vele beszélni hívásba. Amugy egy olyan emberről van szó aki régen szerepelt egy riportban.
dec. 30. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!