Magyarországon hol van a legjobb nudista strand és mik a szabályok és lehet e gyereket is vinni ?
Nudista strandra csak 18 evtol felfele.
Ha jol tudom nudista kempingbe lehet
Ha érdekel, bármelyik nudista strand, vagy kemping oldalára felmész és el lehet olvasni a szabályokat. Gyakorlatilag ugyan az, mint bármelyik ruhás strandon. Természetesen mehetnek gyerekek, idősek, férfiak nők. Nincs semmilyen náció, vagy korosztály kitiltva. Aki ezt írja itt, az még nem volt nudista helyen. !!!
Melyik a legjobb ? Ez nézőpont kérdése, egyébként nem sok van. Nyilván nem mindegy tóra szeretnél menni, vagy Folyóra ?
Tóparti jó és kulturált Szegednél a SZIKI, Balatonon a Berényi kemping, Van Délegyen, ott még én nem voltam ! Van egy jó nagy Kemping a Tiszán Mindszentnál, ÁNYÁS ! (googl térképen is láthatod )
Vannak vad nudik, ott nem olyan nagyon vannak szabályok. Pl. Nyékládháza NYÉKI-TÓ, meg a Tisza és a Duna parton elég sok helyen !
Pl. Balatonberény vagy Délegyháza.
Lehet vinni gyereket is, ennek semmi köze a szexhez.
Délegyházán és Balatonberényben (igaz ott csak egyszer) voltam eddig, talán Balatonberény kicsit jobb, főleg mert nem bányató mint Dél1 hanem Balaton, szóval nem ér rögtön nyakig a víz a parttól 43 centire, gyerekkel ez valószínűleg nem mindegy.
Szabályok ugyan azok mint a sima strandon, a különbség talán annyi hogy nudin elvileg nem szabad fotózni, sima strandon én ilyen tiltással nem találkoztam, de lehet csak az én figyelmem kerülte el. Gyereket lehet vinni, hivatalos nudin nem kefélnek meg maszturbálnak a parton az emberek és álló pénisszel sem illik flangálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!