Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért van szükség ennyi...

Miért van szükség ennyi posztolásra?

Figyelt kérdés

A kérdés szinte költői, tudom.

De nekem annyira fura ez a világ, és ez a helyzet, hogy mindenki minden sz....t kiposztol, bocsi a kifejezésért.

Év közben is sokat, de főleg most karácsonykor, ünnepekkor.

Én 26 éves nő vagyok, és csak pislogok, hogy barátnőim is minden bisz-b*szt kiposztolnak: "Első karácsonyunk együtt.... első mézeskalács együtt.... első karácsony jegyesekként... első karácsony mint mr es mrs mit tudon én mi..... Juj, milyen ajándékot kaptam, köszönöm szivem "

Miért? Elhiszem, hogy örülnek, biztos egy élmeny, de én nem érzem ennek szükségességét, hogy kiposztoljam amikor együtt csinálunk dolgokat, sem amikor megkért, pedig magyon örültem.

tegnap 09:19
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Facebook 3.15csák
tegnap 17:34
 22/32 anonim ***** válasza:
Még mindig nem értem hogy idegesíthet valami valakit, amit ő egyáltalán nem néz, nem használ.
tegnap 17:50
 23/32 anonim ***** válasza:
22, én az idegesít fogalmát sem értem. Azt érteném, hogy valakit csak nem érdekel minden apró részlet, amit a másik megoszt a magánéleteből. De az, hogy ideges legyen attól, hogy a másik tartalma megjelenik a Facebookon, az elég fura.
tegnap 18:01
 24/32 anonim ***** válasza:
Igen van sok idegesítő benne valóban.
tegnap 18:11
 25/32 anonim ***** válasza:
24, de mi? Elképzelni sem tudom, hogy Szilvike sokat posztol és ettől engem elönt a pulykaméreg. Tovább görgetek vagy kikövetem, de nem leszek ideges.
tegnap 18:28
 26/32 anonim ***** válasza:
Mert mondjuk az ostoba kutyájával úgy pózol, mint egy gyerekkel és úgy is bánik vele és még reklámozza is. Mintha bárkit érdekelne a hülye dögje. Ez csak 1 példa volt.
tegnap 18:36
 27/32 anonim ***** válasza:
90%
#26 A kutya családtag. Ha van kutyás ismerősöd és így állsz hozzá, miért is nem követed ki? Erre már tényleg nehéz mit mondani.
tegnap 18:43
 28/32 anonim ***** válasza:

26, olyanról nem hallottál hogy valaki meddő és a kutya ilyenkor terápiás eszköz?

Van aki pl ezzel a reborn vagy milyen játékbabákkal dolgozzák fel ezt.

Mielőtt leírod, hogy adoptálás, kicsit nézz utána, hogy mennyire nehéz ennek a folyamata.

És továbbra sem értem ezt miert bosszant fel. Nem érdekel, tovabb görgetsz.

tegnap 18:45
 29/32 anonim ***** válasza:
Legyen terápiás eszköz de akkor ne napi 20 posztban reklámozza magát vele
tegnap 21:10
 30/32 anonim ***** válasza:
29 és miért nem követed ki?
tegnap 21:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!