Miért van szükség ennyi posztolásra?
A kérdés szinte költői, tudom.
De nekem annyira fura ez a világ, és ez a helyzet, hogy mindenki minden sz....t kiposztol, bocsi a kifejezésért.
Év közben is sokat, de főleg most karácsonykor, ünnepekkor.
Én 26 éves nő vagyok, és csak pislogok, hogy barátnőim is minden bisz-b*szt kiposztolnak: "Első karácsonyunk együtt.... első mézeskalács együtt.... első karácsony jegyesekként... első karácsony mint mr es mrs mit tudon én mi..... Juj, milyen ajándékot kaptam, köszönöm szivem "
Miért? Elhiszem, hogy örülnek, biztos egy élmeny, de én nem érzem ennek szükségességét, hogy kiposztoljam amikor együtt csinálunk dolgokat, sem amikor megkért, pedig magyon örültem.
Mert az emberek önbizalom és szeretethiányosak. Én is az voltam, posztoltam is rendesen még 2-3 éve.
Mivel a legszűkebb környezetben nem kapják meg, amire vágynak, muszáj külső forrásokból (lájkok, kommentek).
Nagyon szomorú.
Még azok is ilyenek, akiknek látszólag meg van mindene, tehát mondjuk csillivilli országban, rengeteg pénzzel karácsonyozik. De szeretet nincs az életében. Ezért.
Sajnos én pont a tesomról tudom, hogy vegig veszekedték az évet, szétköltöztek vagy 2 szer idén, most meg puccba, villogásba, puszis képekkel tele nyomják a fb-ot és mellé még idézetet is tesz sógornőm, hogy a legfontosabb ember az életében....
A babás/gyerekes képekről meg ne is beszéljünk, terhességi tesztek a fán... ah ez nekem magas.
Rendesen már hányingerem van, mikor görgetem...
Én azon szoktam jót röhögni, hogy pont azok nézik eszeveszetten, hogy ki mit posztol, akik jönnek ide rinyálni, hogy minek ez. De pontosan meg tudják mondani, hogy ki mit mikor posztolt. Mi a francnak nézik akkor? 😄 Nem kötelező fent lenni, akit zavar, hogy van olyan barátnője, aki mindig feltesz valamit, az miért nem teszi ki az ismerősei közül? Mert akkor nem látná? 😁
Az ember nem tud minden ismerősével személyesen találkozni, miért ne tehetne ki egy karácsonyi üzenetet, vagy valamilyen élményt? Meg hát úgy van vele, hogy csak nincs az ismerősei között olyan ember, akinek fáj, hogy jól érzi magát.
Élményt megosztani nem lájkvadászat, pláne ha valaki odafigyel és megválogatja, hogy kik láthatják a posztot. De van, akinek fáj a szeretet, vagy mások öröme. Az ne nézegesse és probléma megoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!