Melyik irányból illik kezdeni az arcra pusziszkodást?
Figyelt kérdés
Tök kellemetlen, amikor két ember ugyanarra fordítja a fejét, amikor arcra puszival van üdvözlés, majd rájönnek, hogy hoppá, így nem a legjobb, majd egyszerre átfordítják a másik oldalra, közben majdnem van egy szájra puszi, és így tovább. Szóval szemben vagyunk egymással, melyik irányba érdemes kezdeni? Vagy csak simán maradjunk egyenesen, amíg a másik el nem fordítja a fejét valamerre? Van egyáltalán erre valami etikett?tegnap 13:31
2/5 anonim válasza:
Igazából.. ezen eddig még nem is gondolkodtam. Viszont, most belegondolva, én talán jobbra szoktam kezdeni, bár nem hinném, hogy erre van valamilyen szabály, vagy konkrét illem.
3/5 anonim válasza:
Nincs emlékem ilyen "ütközésre", hogy olyan gyakran megtörténne. A többség valószínűleg jobbról kezdi, mert ez van jobban rögzülve bennük. Jobbkezesség, jobbkéz-szabály, jobbra tartási kötelezettség, stb.
4/5 anonim válasza:
Jobb oldalt kezdjük
De ez olxan kimondatlan szabály
Eddig nem volt vele semmi baj, "ütközés"
Ha bizonytalan vagy akkor figyeld a másik testbeszédét, vagy várj és engedd hogy ő irányítson
Bár ezt tényleg nem kell annyira túlagyalni
5/5 anonim válasza:
Magyarországon jobbra szokás, akkor vicces, amikor egy hollanddal vagy skandinávval futok össze, ahol fordított a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!