Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A cserkészeknél tényleg egy...

A cserkészeknél tényleg egy ilyen beavatás szerű a leitatás?

Figyelt kérdés
Lányom most lett őrsvezető egy vidéki, viszonylag nagy csapatnál. Múlt héten volt az első ilyen vezetői csapatépítő program, ami késő esti játék volt, előtte pedig beültek egy kocsmába iszogatni. Az estéről nem nagyon mesélt semmit, nagyon fáradtan jött haza, nem volt egyértelműen részeg, de mivel még soha nem ivott előtte, ezért nem is tudom hogyan viselkedik, mikor iszik. Több helyről is hallottam, hogy akkor tud beilleszkedni a vezetői csapatba valaki, ha iszik, és első alkalommal gyakran még tolják is a fiataloknak, keverik a piákat. Ez tényleg így van? Leginkább azért aggódok, mert főleg fiú, 18-25 éves emberekkel volt. Ő 16 éves. És tudom, hogy a cserkészek rendesek, meg egy jó közösség, de arra gondoltam, mi van ha a jó közösséghez ez is hozzá tartozik, hogy ilyenkor a nagyobbak szórakozhatnak az úgymond újonccal.

tegnap 17:57
 1/3 anonim ***** válasza:
Általában nem, de lehet hogy az a társaság szokott inni.
tegnap 18:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Haaat nagyon nem igy van ! Megnyugtattlak ..ez helyi szokas ugylatszik

Ha csapat epitoi program vol nem ez a tema kor es nem kocsmabban tortenik , csodalom a vezetoseget es a pancsnokot hogy ilyent megenged !!

Szivesen leallnak ezekkel a "vezetokkel" beszelget errol a temarol !!

Udvozlettel egy volt csapatparancsnok !..🍁

tegnap 18:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Lehet hülyének gondolsz, de én megsorakoztatnám egymagában és az istenverte Univerzum összes belső, emberi erejével ráparancsolnék, hogy sorolja, mit tart erkölcsileg megkérdőjelezhetőnek, saját tetteit is, amennyiben akarja, de feltételnül tisztázva: emberi sérelem nem eshet, itt mindenki tanulni jött, nincs dráma. Már ha képes vagy betartani, ha nem ragadt egyik kérdőjeled se a gyermekkorodban, ha a harag egyetlen esetben tör fel benned: amikor látod, hogy tudja, de elhiszi, hogy nem lehet. És még ez is konstruktívan tör fel, tehát felejtsd el, hogy agresszív vagy ártó idióta leszel, összesen jó gondolatok átadása történik, és nincs ember, aki agressziónak láthatná a jó szenvedélyt, ami rámutat a következő teendőkre.

Igen, te. Ki a Jóisten más?? Te tudsz mozdítani a sorson.

tegnap 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!