Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Az gáz-e, ha én még nem ettem...

Az gáz-e, ha én még nem ettem Dubaji csokit?

Figyelt kérdés

dec. 19. 23:23
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne gáz?
dec. 20. 08:26
 12/23 anonim ***** válasza:
49%
ideje akkor a wc be dugni a fejed olyan dubajt kapsz
dec. 20. 08:50
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem nem is tetszik, pláne hogy drága. A számba nem venném!
dec. 20. 10:34
 14/23 Metionin ***** válasza:
100%
Én se ettem de szerintem elég rosszul néz ki. Nekem valahogy egyáltalán nem guszta. Ha valaki megkínálna, megkóstolnám de így magamnak akkor se vennék ha olcsó volna.
dec. 20. 11:53
 15/23 anonim válasza:
Nem az, én sem ettem.
dec. 20. 16:12
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, igaz, én sem ettem még, de nem is érzek ilyesfajta késztetést sem.
dec. 20. 16:53
 17/23 anonim válasza:

Miért lenne gáz?

Én már ettem, de csak mert a munkahelyemen gyártanak ilyet, de amúgy meg nem venném a boltban

Meg szerintem semmi pláne nincs benne

dec. 20. 17:44
 18/23 anonim ***** válasza:

3 nappal ezelőtt vettem magunknak is, anyáméknak is és a párom anyjáéknak is, csak hogy mindannyian megkóstoljuk, miért szól erről minden mostanában, meg hogy tényleg annyira jó-e, mint amennyire felkapott. 9000 Ft-ot fizettem 3 kisebb tábláért, + 3 kb. chokito méretű rúdért és 7 szem dubai csokis bonbonért. (3 különböző alakban árulták.)

Mindannyiunk véleménye teljesen egybehangzóan az volt, hogy finom, de messze nem olyan nagy szám, mint amennyire felkapták. Egy 10-es skálán kb. olyan erős közepesre értékelnénk, kb. 6,5 - 7-esre. Nem rossz, mert nem lehet azt mondani rá, hogy nem ízlik, de csak egy jobbfajta közepes minőség az értékelése szerintünk. Annyit semmiképpen sem ér meg, amennyiért árulják. Ezért a pénzért sokkal magasabb minőséget, érdekesebb ízvilágot képzeltünk el, valami különlegességet. Ez nem volt az. A töltelékben lévő pisztáciában semmi extra nincs, pont ugyanolyan, mint bármelyik cukrászdába ha bemegyünk és rendelünk egy pisztáciás süteményt, vagy egy pisztáciás fagyit. A töltelék másik összetevője pedig a pirított kadayif tészta, ami ízben egyáltalán nem ad semmi élvezetet, szerintem íztelen a tészta, nincs is jellegzetes íze, viszont állagra olyan ropogós, mintha aprószemű homokot rágnál a csokival. Engem kifejezetten zavart, hogy olyan volt, mintha homokot rágtam volna, harsogott a fogam alatt, nem igazán tetszett. Szóval nagyjából csak egy sima, tök egyszerű pisztácia krémmel töltött csokit képzeljetek el. Közel sincs annyira menő íze, mint amennyire túl van hájpolva. Egy Milkánál vagy Bocinál kisebb méretű tábla csoki, ami 8 kockából állt összesen, 1850 Ft-ba került. Szerintem a reális értéke az olyan 350-450 Ft körül lett volna maximum, az íze alapján. Szóval kb. negyedét-ötödét éri árban, mint amennyibe ténylegesen került. De viszont annyira nem is rossz, hogy azt mondjam rá, hogy ez egy sz.r csoki és egyáltalán nem ízlik, soha többé nem ennék ilyet. Egynek elmegy, de semmi luxus, semmi extra, semmi meglepő, semmi váratlan nincs benne, amiért kihagyhatatlan lenne. Egy kóstolást megért, de ha egy-két év múlva már negyedáron árulnák a boltokban, akkor sem venném valószínűleg rendszeresen. Annyira nem bagy szám. Vannak sokkal jobb csokik is. A barackos kekszes Boci pl. sokkal finomabb, vagy a rumos-mazsolás Riquet, vagy a fehércsokis Toblerone. Aki nem kóstolta még a dubai csokit, nem vesztett igazán sokat.

dec. 20. 22:15
 19/23 anonim ***** válasza:
82%
Nekem sokkal gázabb az, amikor valaki felül egy-egy ilyen népi őrületnek és úgy érzi, hogy neki is ki kell próbálni. Ha érdekel valakit, kóstolja meg, ha nem, akkor ne. Én sem ettem ilyet, mert annyira nem hoz lázba.
dec. 24. 06:38
 20/23 anonim ***** válasza:

Én is "égek" mert még nem ettem.

Viszont ugy 'hirlik", hogy a benne lévő "ropogós elem" tulajdon képpen pisztácia izű sivatagi, keményre száritott kecskeszar.

Jó étvágyat hozzá - celebek!

dec. 24. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!