Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lehet egy lánynak merci...

Lehet egy lánynak merci csokit adni születésnapjára barátilag, vagy a merci csoki inkább romantikus töltetű ajándéknak számít?

Figyelt kérdés

2017. nov. 27. 19:41
 1/7 anonim ***** válasza:
50%

XD csoki az csoki. A reklám pedig csak marketing a csoki nevéhez kötve.

Lényegtelen a márka/név, helyedbe arra ügyelnék olyat vegyek, ami szájára való.

Mercibe minden szr ízesítés van azért kuka.

2017. nov. 27. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
32%
Valami minőségibbet nézz neki :)
2017. nov. 27. 20:01
 3/7 anonim ***** válasza:
82%
Ha már fontos neked valamelyest az illető akkor olyat adjál, vegyél neki amit szeret is, és szívesen fogyaszt. Jobban örülnék személy szerint egy nagy zacskó Aldis müzlinek, mint egy doboz Mercinek.
2017. nov. 27. 20:02
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nagymamámnak szoktam Mercit venni. Nem hiszem, hogy ilyen szempontból számítana. Olyat vegyél neki, amit szeret.
2017. nov. 27. 20:14
 5/7 anonim ***** válasza:
Ha a szlogen miatt kérdezed, akkor szerintem nyugodtan, bár én nem adnék ilyet. (Ha már csoki, akkor a kedvencét, de inkább valami személyesebb ajándékot, esetleg valamit ami poén.)
2017. nov. 27. 21:05
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
romantikus töltettel nem kapható, de marcipános, kávés, mogyorós, tejcsokis, ilyesmik vannak
2017. nov. 27. 22:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Inkább egy Merci autót adjál neki, ne csokit.
2019. jan. 17. 03:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!