Hogyan , milyen jelekből tudhatom, hogy kedveli valaki a társaságom?
Van egy kolléganőm, ma több mint 2 órát ebédeltünk véletlen, beültünk 11 órakkor és 13:30-kor csörgött a föni, hogy hol vagyok, pedig csak 2 percnek tűnt. 30 évvel idősebb, de mindenről tudtunk beszélni, kedves is meg vicces. Hajszálat vett le a vállamról, meg mosolygott, olyan furi szitu volt, én tökre vörös voltam, velem eddig az 5 év alatt senki nem beszélt csak megcsinaltam a melóm és hazamenntem, említett kolléganő főnök helyettese, de náluk elromlott a mikró és feljöttek hozzánk. Fél órája meg kocsiba ültem, megállított, aztán 5 percet megint dumáltunk.
Egy dolog zavart csak, kinevetett a korom miatt, 24 vagyok.. Ez nem tudom hová tenni.
Óriási a korkülöbség, aminek komoly folytatása aligha lesz.
Hogy valaki kedveli a társaságodat, abból tudhatod meg, hogy szívesen van a közeledben, kedves hozzád, ha beszéltek mosolyogni szokott, meg-megérinti a kezed, vállad, megsimogat stb. Persze ez nem egyszerre jelentkezik valakinél, mert van, aki kedvel ugyan, de a felsoroltakat nem mindegyiket csinálja. Embere válogatja, ki hogyan mutatja ki azt, hogy kedvel téged (kedveli azt, akivel éppen beszélget).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!