Vittél már magaddal kamu partnert karácsonyi ünnepségre?
Családira, munkahelyire?
Hallgatom a rádiót és mondják, hogy ilyenkor megnő a forgalom a társkeresőkön, mert az emberek magányosnak érzik magukat.
Van-e itt valaki, vagy ismertek-e valakit, aki egyértelműen csak egy kamu partnert vitt, hogy ne érezze magát rosszul, vaaaagy: ne csesztesse a család?
Voltam egyszer a vitt kamu partner. A meleg legjobb barátom akarta eloszlatni a "haha, biztos búzi" dolgot azzal, hogy valami nagynéninek a születésnapjára elvitt, mint a barátnőjét. Még nem állt készen arra, hogy felvállalja magát, én meg 16 éves voltam, és úgy gondoltam, hogy nagy poén lenne, legalább ihatok majd egy csomót ingyen.
Jót röhögtünk ezen azóta már párszor, ő is talált magának barátot, és én is találtam magamnak barátot, és még mindig jó barátok vagyunk.
Én nem. És nem is akarok, de fura, mert sokszor elképzelek ilyen helyzetet, hogy én viszont szívesen lennék a kamupartnere valakinek.
Főleg ha valami extra pikantéria is van a dologban, pl a nő leszbi, de tagadnia kell a családja előtt, mert kőfideszesek vagy ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!