Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miert tilos beszelni ferfiakna...

Miert tilos beszelni ferfiaknak, de noknek nem a mestrualis ciklusrol es a velejarokrol?

Figyelt kérdés

Ha ferfi jon fel tennyel mert valoban latni lehet, hogy abban a ciklusban van, peldaul gorcsol a hasa, faj a feje, alig tud koncentralni, es ez ismetlodik melohelyen. Es ez ismetlodik kb 25 - 30 naponta...

Ez miert tabu. Aki meg tudja az emberi, noi dolgokat, most megint bocsanat, hogy igy hivom, akkor megint ha csak felhozza a nem is jelenleg letezo temat mar goromba szemmel neznek ra mintha elitelne pedig egy tea van a kezeben, es pont errol a temarol van szo csak hallotta es kiegeszitette valamivel esetleg.

De ha a nok beszelnek egy ferfi farkarol akkor az teljesen oke, sot majdnem orom mind a ket felnek. Plane ha erekcio van, mondjuk az mar kerdeses a ferfi reszerol, de akkor sincs akkora sulya mint a noknel.

ma 16:26
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Az én életemben semmiről nem tilos beszélni.
ma 16:28
 2/13 anonim ***** válasza:
68%
Most akkor mit kérdezel? Hogy hány gramm az erekció?
ma 16:37
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
#2 Mindig elgondolkodom, hogy akik ilyen kérdéseket kitalálnak, vajon tényleg itt vannak-e a társadalomban, talán együtt dolgozunk, egy boltba járunk, vagy csak egy másik bolygón is van esetleg wifi.
ma 16:42
 4/13 A kérdező kommentje:
nagyon szep valaszok...
ma 16:42
 5/13 anonim ***** válasza:
89%
Talán ha értelmesen fel tudnád tenni a kérdésedet. Naggyon nehéz kihámozni, hogy mit akarsz.
ma 16:50
 6/13 anonim ***** válasza:
86%

Vannak olyan tipikusan női dolgok, mint például a menstruáció és a terhesség, amit egy férfi sose fog megtapasztalni, sose fog valóban megérteni, ezért elég nevetségesnek hat, amikor okoskodni próbál a témában. Már csak azért se, mert ezek egyénenként is eltérő dolog, más nők ezeket is másképp élik meg.

Mivel nem vagy gondolatolvasó és nem tűnik úgy, hogy közeli kapcsolatban állnál a munkahelyeden lévő nőkkel (láthatóan okkal), ezért nem, nem tudod, hogy melyikükkel éppen mi van. A hasgörcsnek, a fejfájásnak, a szétszórtságnak is rengeteg oka lehet, nemcsak a menstruáció. Te pedig nyilván nem tudod, hogy éppen milyen ok áll mögötte.

Ha éppen menstruál is a nő, na és? Mi van akkor? Minek kell odaszólni kéretlenül? Mégis mivel egészítenéd ki és minek, amikor semmi közöd ahhoz a nőhöz és annak a beszélgetéséhez? Írnál néhány konkrét példát, mert tényleg nem értem. :D Éppen teázik egy nő (ami önmagában semmit sem jelent) és te odaszólsz neki, hogy "láttom éppen ömlik belőled a vér" vagy mégis mi?

Nálunk nem szokás farkakról beszélgetni, de akik megteszik, azok vannak olyan kölcsönösen intim kapcsolatban, hogy számukra ez ne legyen tabu. Nem kéretlenül "kiegészítik" mások beszélgetéseit, hanem közösen megbeszélik. Az utóbbi időben nálunk kettő farkas beszélgetést hallottam: az egyik kettő férfi kolléga között, amikor egyik panaszkodott a másiknak, hogy valami egészségügyi baja van, a másik egy kolléganőm és köztem, amikor tanácsot adtam neki szexuális témában. Mondjuk nyilván mindkét esetben a diszkréció volt a cél.

25/N

ma 16:52
 7/13 A kérdező kommentje:

addig fogom kiemelni a kerdest ameddig egy normalis valaszt nem kapok, mert eddig szemrehanyas es hulyeskedes megy. 6-os meg tapsolok a kritizalasert. Azt alairom, hogy egy ferfi nem fog megtapasztalni sose, erre meg jossz, hogy "ezért elég nevetségesnek hat, amikor okoskodni próbál a témában".

Pont ez a kerdesem, miert veszik a nok ennyire magukra, az ilyen temat. Meg oda is irtam... oda is irtam, hogy netan orvos is es tobbet tud egy no ciklusarol "okoskodni probal"... teljesen ertelmes, a kerdes meg ott van.

ma 16:57
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Én nem tapasztaltam ilyesmit. Te hol? Milyen környezetben? Én nem szégyenlek beszélni róla, ha valakinek kérdése van. Magamtól nyilván nem emlegetem, mert kit érdekel.
ma 17:08
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Kulturált emberek ilyesmiről nem beszélgetnek, legfeljebb négyszemközt, barátnők között talán előfordul. Bár én barátnőkkel sem beszéltem soha farkakról.

Életemben egyszer fordult elő, hogy megkérdezte egy férfi kollégám, mi bánt, mert szomorúnak látszottam. Mondtam, hogy semmi, csak hormonok. Mosolygott és továbbment. Normális emberek között egyszerűen nem szokás intim témákat boncolgatni.

ma 17:19
 10/13 A kérdező kommentje:

9

egyetlen egy normalis valasz eddig, es teljesen megertem egyebkent igy. Csak gondolom akkor mas a hozzaallasa mas embereknek, nekem egy kozeli ismerossel ha errol beszelunk ferfi-no letunkre poenkodva, semmi nincs. O meg akkor visszaszol hogy nekunk meg rogton a strandon felall ha meglatunk egy not es az meg kinos :) viz alatt mar strandon sok ferfinak all fel amugy :)))

ma 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!