Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miert tilos beszelni ferfiakna...

Miert tilos beszelni ferfiaknak, de noknek nem a mestrualis ciklusrol es a velejarokrol?

Figyelt kérdés

Ha ferfi jon fel tennyel mert valoban latni lehet, hogy abban a ciklusban van, peldaul gorcsol a hasa, faj a feje, alig tud koncentralni, es ez ismetlodik melohelyen. Es ez ismetlodik kb 25 - 30 naponta...

Ez miert tabu. Aki meg tudja az emberi, noi dolgokat, most megint bocsanat, hogy igy hivom, akkor megint ha csak felhozza a nem is jelenleg letezo temat mar goromba szemmel neznek ra mintha elitelne pedig egy tea van a kezeben, es pont errol a temarol van szo csak hallotta es kiegeszitette valamivel esetleg.

De ha a nok beszelnek egy ferfi farkarol akkor az teljesen oke, sot majdnem orom mind a ket felnek. Plane ha erekcio van, mondjuk az mar kerdeses a ferfi reszerol, de akkor sincs akkora sulya mint a noknel.

ma 16:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
75%

Senki sem szereti, ha kéretlenül beleokoskodnak az életébe. Te vagy a tökéletes példa erre, hiszen már ez az előző válaszom is sértette az egódat.

Vannak férfi barátaim és kollégáim (pláne a párom), akikkel lehet ilyen dolgokról beszélni és szoktam is. Viszont ezeket mindig én kezdeményezem, én teszem egyértelművé, hogy mennyire szeretném őket bevonni, hiszen az én intim dolgaimról van szó. Nyilván ez fordítva is így működik.

Nem is értem, te milyen nőknek magyarázol a saját állapotukról és miért. Olyan szürreális helyzet lehet, amikor egy nő csak létezik, és valami kolléga, akivel egyértelműen nincs közeli viszonyban, kéretlenül odamegy és kioktatja a menstruációjáról (holott azt sem tudja biztosan, hogy megvan-e neki). Mesélj már el kérlek egy konkrét szituációt, mert nagy segítség lenne.

Egy orvos (bár a menstruációval nőgyógyászok foglalkoznak) nem fog kéretlenül mondani semmit. Legfeljebb felajánlja a segítségét, amivel vagy él az adott nő vagy sem.

25/N

ma 17:27
 12/13 anonim ***** válasza:
75%

"viz alatt mar strandon sok ferfinak all fel amugy"

Hidd el, ezt mindenki tudja.

ma 17:27
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy érzem, hogy a kérdezőnek az lesz a problémája, hogy valószínűleg beszólt egy nőnek, hogy biztos épp menstuál, azért hisztis, ahelyett hogy szimplán meghallgatta volna, hogy vajon miért is hisztis valójában az a nő...

Mert más szitut nem tudok elképzelni amiért erről akarna beszelni

És nem,nem tilos,csak vannak férfiak akik konkrétan ha a nőnek BÁRMI baja van,elintezi annyival hogy tuti mentsrual...na ehhez ne várj tapsot..

ma 18:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!