Mások magánélete általában a legérdekesebb téma az emberek közt?
Sajnos sokszor így van, én is ezt érzem. Szerintem az van mögötte, hogy sok ember a napi teendők mellett egyszerűen kevésbé érzi fárasztónak azt, ha ilyen könnyedebb témákról beszélgetnek, mintha bármi olyanról, amin gondolkodni, véleményt nyilvánítani kell. A közéleti, kulturális kérdések eleve megosztóak, kevésbé szoros baráti kapcsolatokban sokszor senki nem is akar ilyen témát bedobni, sokan meg már eleve amúgy ís belefáradtak az ilyen témákba.
Akikkel nem történik soha semmi izgalmas, és nem is tudnak/akarnak megnyilvánulni mélyebb témákban, azok szintén nem fognak tudni nagyon másról beszélni, mint az ilyen helyi pletykákról, vagy celebekről.
Sajnos én abba a szűk rétegbe tartozom, akik utálják az ilyen csevegést, de sajnos ezek azok a dolgok, amikről a legtöbb ember feszélyezettség nélkül, nagyobb „erőkifejtés" nélkül tud beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!