A legérdekesebb téma amiről szivesen beszélgettek?
Figyelt kérdés
Ez mindenkinek más,kiváncsi vagyok hogy kinek mi.2023. nov. 16. 21:27
1/11 anonim válasza:
Számomra az emberi lélek, mert állítólag kifürkészhetetlen.
De én másként gondolom.
2/11 anonim válasza:
Sok dolog érdekel, ezért egyetlen témát nehezen tudnék kiemelni. De ha nagyon muszáj mondani valamit, akkor talán a csillagászatra esne a választásom. Az univerzum működése kiskorom óta lenyűgöz, szeretek is beszélgetni róla.
De ahogy fentebb is írtam, nagyon érdeklődő személyiség vagyok, szinte minden területen képes vagyok találni olyan témát, amiről szívesen folytatok eszmecserét :)
4/11 anonim válasza:
Szeretek lelkizni és az élet nagy kérdéseiről eszmecserét folytatni. Az üres, felszínes csevegéseket nehezen tolerálom, olyankor feszengek csak.
5/11 anonim válasza:
Harry Potter
Csillagászat
Természetfeletti dolgok
Foci
Lelki dolgok
6/11 anonim válasza:
Környezetvédelem
Utazás, kirándulás, túrázás
Könyvek
Idegen nyelv tanulás
7/11 anonim válasza:
Sorozatgyilkosok, megoldatlan bűntènyek,akvarisztika
8/11 anonim válasza:
Számomra az irodalom. Sok téma érdekel, de ha irodalomra terelődik a szó, teljesen át tudok szellemülni.
9/11 anonim válasza:
Nekem a gyk a felnott párkapcsolatok.
10/11 anonim válasza:
Én bevallom,szeretek pletykálni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!