Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúk! Miért viselkedtek így...

Fiúk! Miért viselkedtek így egy lánnyal?

Figyelt kérdés
Figyelmesek vagytok vele, beszélgetést kezdeményeztek, mindig észreveszitek, nézitek - még akkor is, amikor a lány észreveszi ezt, de nem léptek semmit. Miért nem? Milyen okai lehetnek?

tegnapelőtt 20:05
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Önbizalom hiányom van.
tegnapelőtt 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:
50%

Az én személyiségem nem vonzó a nöknek meg a külsőm se a legjobb de ez a kisebbik gond szerintem.

Mivel nem ajnàroztak sose körül , szerintem azt se tudtam elhinni vagy észrevenni ha egy nő többet akart tőlem.

Ettől függetlenül van egy szép feleségem és egy gyönyörű gyerekünk.

A kész csoda kategória nálam

tegnapelőtt 20:31
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Rengeteg lány jófej, kedves, hogy egoboostoljon, de ha nyit feléjük sok fiú, akkor elutasítja őket, mondván, ja, nem úgy értettem a dolgokat.

Persze ez direkt azért, hogy húzza az agyukat, és direkt olyan jeleket küldött, ami után elutasíthatja a férfiakat.

Sok fiúnak szerintem ez nem jön be, megunták, és inkább a kockázatot nem lépik meg. A nőnek itt nincs kockázat nyitni, ha a fiú minden jelt megadott rá, én is tuti várnék arra, hogy a lány jelezze, hogy lehet lépni.

tegnapelőtt 22:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Kivár, több oka is lehet. Önbizalomhiány, vár a megfelelő alkalomra, bizonytalan benned vagy önmagában. Esetleg éppen más is van még a képben, vagy hiszi azt hogy nálad épp van. Vagy csak úgy van hogy ráér még, és közben hagyja elúszni az egészet. Sőt mondok még, lehet eszköztelen, nem tudja hogyan és mit kéne mondania. Főleg ha fiatalok vagytok, vagy elsőbálozó még. De még az is lehet hogy azt várja te kezdeményezz, mert mondjuk azt élvezné.
tegnapelőtt 23:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Rossz tapasztalatok a nőkkel, avagy: úgyis csak hülyít.
tegnapelőtt 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!