Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Ti hogyan viselkedtek egy olyan lánnyal, akit csúnyának találtok?
Számotokra csúnya, úgy értettem :)
De egyáltalán mi visz rá, hogy megismerd?
Nem akarlak megbántani, de ez annyira, de annyira felszínes hozzáállás...
Oké, én már nem vagyok tini, (és persze nem kétlem, hogy vannak, akiknél a külső az egyetlen szempont,) de én soha nem az alapján ismerkedtem, barátkoztam, beszélgettem egy lánnyal, hogy külsőre hányasra tudnám értékelni. Aki jó fej, érdekes személyiség, vagy egyszerűen csak aranyos, azzal szívesen beszélgettem. Én sokkal vonzóbb egy kicsit "csúnya", de szerethető, kedves, és aranyos lány, mint egy tök uncsi, öntelt 10/10-es szupermodell.
Életem legszebb szerelmét szalasztottam volna el, ha szóba se állok azzal a lánnyal, csak mert kicsit "csúnya".
Nem gondolom, hogy bárki csúnya lenne. Max nem az esetem. Attól még nem csúnya, mert lehet, hogy valakinek pont ő az esete.
Ha valaki nem az esetem, azzal jó barátok tudunk lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!